Meghan Markle, prima apari┼úie pe covorul ro┼ču, dup─â na┼čterea lui Lilibet. Ducesa a fost spectaculoas─â ├«n ro┼ču!

11 noiembrie, 2021
1 meghan markle profimedia 0642598427 jpg jpeg

Meghan Markle ┼či-a luat, asear─â, revan┼ča vestimentar─â ├«n fa┼úa rivalei sale, Kate Middleton.

Ducii de Sussex au ap─ârut la o gal─â glamouroas─â din New York, organizat─â cu ocazia Zilei Veteranilor, prilej pentru americanca de 40 de ani s─â str─âluceasc─â ├«ntr-o spectaculoas─â rochie ro┼čie cu tren─â, crea┼úie Carolina Herrera, cu care a dominat, pur ┼či simplu, covorul ro┼ču al evenimentului.

┼óinuta ei ro┼čie, completat─â de o pereche superb─â de pantofi din satin, a fost asortat─â la bro┼ča ├«n form─â de mac pe care au purtat-o at├ót ea, c├ót ┼či Prin┼úul Harry, simbol al solda┼úilor sacrifica┼úi ├«n al Doilea R─âzboi Mondial.

stanga
dreapta
4 meghan markle profimedia 0642598438 jpg jpeg
3 meghan markle profimedia 0642595024 jpg jpeg
2 meghan markle profimedia 0642595016 jpg jpeg
1 meghan markle profimedia 0642598427 jpg jpeg

Ducesa de Sussex ┼či-a aranjat p─ârul ├«ntr-un coc perfect executat ┼či a abordat un machiaj intens, de sear─â, aceasta fiind prima ei apari┼úie de covor ro┼ču ├«n cei doi ani, de c├ónd ea ┼či Harry s-au relocat ├«n Statele Unite, mai exact ├«n Montecito, California.

Meghan a luat o pauz─â de apari┼úii anul acesta, dup─â na┼čterea mezinei Lilibet Diana, pe 4 iunie, ├«ncerc├ónd s─â revin─â la forma fizic─â care a consacrat-o, dup─â ce a acumulat ceva kilograme ├«n timpul celei de-a doua sarcini. E clar c─â, de-acum, o s-o vedem mai des pe duces─â la evenimentele publice...

Foto: Profimedia