Meghan Markle, prințesa Canadei. Un look cu bijuterii opulente și rochie mulată, la gala Invictus

19 februarie, 2024

În ultima zi a vizitei lor în Canada, de săptămâna trecută, Ducele și Ducesa de Sussex au participat la o gală spectaculoasă dedicată Jocurilor Invictus la Centrul de Convenții din Vancouver.

Ei bine, la această ultimă apariție a sa, Meghan Markle a arătat absolut uimitor, iar admiratorii regali au fost încântați de alegerea ei în ceea ce privește look-ul de gală.

Meghan Markle la gala Invictus foto Sussex com 4 jpg png

Ei bine, soția Prințului Harry a îmbrăcat o rochie de un verde măsliniu, fără umeri, de la brandul Greta Constantine, în valoare de circa 1.500 de euro.

Ducesa și-a accesorizat ținuta șic cu o pereche de cercei de la brandul Birks (4.000 de euro), cu brățara ei Cartier Love din aur galben (circa 5.700 de euro) și încă o brățara cu diamante de la Ariel Gordon (5.000 de euro). Dar  colierul extrem de șic ales de Meghan pentru această seară de gală a fost cel care a furat toată atenția.

Ducesa de Sussex a ales un colier subțire marca Logan Hollowell, care costă nu mai puțin de 14.600 de euro și care i-a oferit fostei actriței acel aer glam demn de o vedetă de la Hollywood.

Meghan Markle la gala Invictus foto Sussex com 2 jpg

Fanii ducesei au fost pur și simplu încântați de cel mai recent look al lui Meghan și au apelat la rețelele de socializare pentru a-și exprima admirația.

Un utilizator a scris pe Instagram: "Meghan arata fenomenal. Rochia pe un umăr, stilul ei preferat, culoarea verde - potrivită pentru evenimentul dedicat veteranilor, părul bine aranjat, bijuterii uimitoare. Perfecțiune."

Un al doilea admirator a adăugat: „N-ar fi putut să arate mai uluitor! A fost perfectă!”, în timp ce un altul a spus: „Îmi place această culoare pe ea, iar părul și machiajul sunt perfecte. Pur și simplu emană sofisticare”.

Invitat la gala de la Vancouver a fost și cântărețul Michael Bublé, care a încântat publicul cu o interpretare specială a piesei „My Way” a lui Frank Sinatra, schimbând ușor versurile pentru a face o trimitere la Jocurile Invictus.

Foto: Jeremy Allen/Sussex.com, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg