Meghan Markle, radiantă alături de Kelly Rowland și Kerry Washington! Ducesa se simte bine printre vedete

5 septembrie, 2023

Meghan Markle a profitat la maximum de ieșirea de weekend, dansând toată noaptea alături de Prințul Harry la concertul lui Beyoncé, înainte de a petrece cu câteva vedete de la Hollywood două nopți mai târziu.

Meghan Markle GettyImages 1660981014 jpg

Meghan Markle s-a pozat alături de cântăreața Kelly Rowland și actrița Kerry Washington, luni, pe SoFi Stadium. Arătând absolut senzațional într-o fustă argintie și un top negru cu guler înalt, ducesa în vârstă de 42 de ani a părut relaxată și lipsită de griji în timp ce se bucura de seara fetelor.

Printre vedetele care s-au remarcat alături de cele trei vedete se numără Diana Ross, Kim Kardashian, Kris Jenner, Lauren Sanchez și Jeff Bezos. Invitații celebri au părut să urmeze cererea lui Beyonce de ziua ei de naștere pentru ca fanii ei să poarte argintiu la spectacol.

Cântăreața, care a împlinit luni 42 de ani, le-a cerut fanilor să poarte această culoare în onoarea lunii Fecioarei pentru ultimele date ale turneului său. „Sezonul Fecioarei este acum", a scris ea pe Instagram Stories. „Acest turneu a fost o mare bucurie și, pe măsură ce ne apropiem de ultima lună, dorința mea de ziua de naștere este să sărbătoresc cu voi purtând cele mai fabuloase ținute argintii la spectacolul 8.23 - 9.22.".

„Ne vom înconjura în fiecare seară de o minge de discotecă umană strălucitoare. Toată lumea oglindindu-se în bucuria celorlalți, sezonul Fecioarelor, împreună în Casa de Crom. Ne vedem acolo!".

Vineri, Prințul Harry și Meghan Markle au fost fotografiați în prima seară a spectacolului Renaissance al lui Beyonce din Los Angeles, utilizatorul TikTok Thasklassy împărtășind momente dulci între cei doi.

Meghan Markle este de mult timp un fan al lui Beyonce și viceversa. Cele două s-au întâlnit la premiera londoneză plină de vedete a filmului The Lion King în 2019, unde cântăreața a felicitat-o pe Meghan Markle pentru nașterea fiului ei, Archie.

Dar cu câteva luni înainte, vedeta și-a arătat sprijinul pentru actrița devenită parte a familiei regale când a acceptat un premiu BRIT în fața unui portret care o înfățișa pe Meghan ca o versiune regală a Giocondei.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg