Meghan Markle, "rănită și dezamăgită" de poreclele pe care membrii familiei regale i le-au pus

3 decembrie, 2023

Meghan Markle ar fi primit câteva porecle nemeritate din partea membrilor familiei regale britanice, un expert sugerând că aceasta ar fi făcut-o să se simtă "inconfortabil".

meghan markle, prințul harry  sursa   Profimedia jpg

Omid Scobie tocmai și-a lansat noua sa carte explozivă Endgame, în care oferă amănunte despre cele patru porecle pe care Meghan Markle le-ar fi primit de la unii membrii ai familiei regale britanice. El susține că a fost numită Ducesa Dificilă, Me-gain, Sociopata narcisistă și Soția de grad. Acesta din urmă ar fi fost spus de un membru senior al Casei Regale care a considerat că mariajul ei cu Prințul Harry va dura foarte puțin.

Acum, expertul în relații Louella Alderson a declarat că poreclele ar fi afectat încrederea lui Meghan Markle în ea. De asemenea, ea a spus că acestea ar fi putut contribui la ruptura dintre ducesa de Sussex și familia regală, scrie Mirror

Vorbind în exclusivitate pentru publicația citată, Louella Alderson a explicat: "Este probabil ca Meghan să se fi simțit rănită și dezamăgită dacă a primit astfel de porecle negative din partea unor membri ai Familiei Regale. Ar fi fost o situație dificilă și inconfortabilă pentru ea, știind că se vorbește despre ea într-un astfel de mod".

Expertul a declarat că Meghan Markle pare să "țină foarte mult la ceea ce cred ceilalți despre ea", iar faptul că i s-ar fi dat porecle depreciative i-ar fi "afectat, fără îndoială, stima de sine și încrederea". Louella a mai spus că ar fi existat modalități mai bune pentru Familia Regală de a gestiona situația dacă într-adevăr Meghan nu ar fi fost pe placul lor. "Este posibil ca diverse persoane să fi simțit o serie de sentimente negative față de Meghan, cum ar fi faptul că era dificilă, că ar putea fi egocentrică sau că mariajul nu va dura. Cu toate acestea, există modalități mai bune de a gestiona situația decât să inventezi porecle, cum ar fi să abordezi direct orice problemă personală cu Meghan, în loc să vorbești pe la spatele ei", a declarat ea.

Louella a vorbit, de asemenea, despre relația lui Meghan cu familia regală și a sugerat că poreclele jignitoare nu ar fi ajutat o situație deja tensionată. Ea a spus: "Este posibil ca aceste porecle să fi contribuit și mai mult la relația precară dintre Meghan și Familia Regală. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg