Meghan Markle reacţionează după atacurile tatălui ei. Ce planuri are Ducesa de Sussex?

10 august, 2018
GettyImages 998533254 jpeg

În ultimele luni, Meghan Markle a fost atacă de tatăl ei, dar şi de soara ei vitregă, care au spus despre Ducesa de Sussex că probabil ar prefera ca Thomas Markle să moară, pentru ca viaţa ei să fie mai uşoară.

Meghan Markle

Deoarece codul regal le interzice să comenteze public ştirile care apar despre ei, Meghan Markle s-a ţinut departe de scandal, însă prietenii fostei actriţe au dezvăluit că aceasta nu este indiferentă la toate materialele care apar în presă.

Potrivit celor de la Daily Mail, Ducesa de Sussex îşi doreşte foarte mult ca familia ei să nu mai dea nicio declaraţie în presă şi nu se lasă intimidată de declaraţiile pe care le dau tatăl ei şi sora ei vitregă. „Meghan nu înţelege de ce tatăl ei insistă să sape o groapă atât de adâncă între ei. Tot ce îşi doreşte de ziua ei este ca tatăl ei să nu mai dea nicio declaraţie în presă. Ea nu are de gând să-l contacteze prea curând pe Thomas. În primul rând, pentru că este foarte dezamăgită de comportamentul lui. Însă nici nu poate avea încredere în el şi în faptul că o conversaţie pe care o va avea cu el va rămâne doar între ei doi“, au spus apropiaţii fostei actriţe.

Din câte se pare, Meghan Markle consideră că îndepărtarea rudelor toxice este un lucru benefic pentru ea în acest moment şi că îşi doreşte să reia legătura cu tatăl ei, însă nu acum. „Comportamentul lui Thomas nu s-a schimbat brusc, de la o zi la alta. El aşa a fost mereu. Acesta este şi motivul pentru care părinţii lui Meghan au divorţat. Tatăl ei este narcisist, iar asta nu se va schimba niciodată. Ea îl cunoaşte foarte bine, a mai trecut prin astfel de momente şi nu se lasă intimidată de Thomas“, au încheiat prietenii Ducesei de Sussex.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}