Meghan Markle, rochie cocktail pentru o cină în Irlanda. Apariţia ei a stârnit multe comentarii!

11 iulie, 2018
The Duke And Duchess Of Sussex Visit Ireland jpeg

Ieri, Meghan a avut trei apariţii publice, una mai stylish decât cealalată. Prima a fost alături de întreaga familie regală, la sărbătorirea centenarului RAF, a doua a fost la aterizarea pe aeroportul din Dublin, unde a purtat o rochie Givenchy, verde-smarald, iar cea de-a treia a fost la o cină elegantă, alături de înalţi diplomaţi, ca parte din turneul regal.

Meghan şi Harry, întâmpinaţi la cină de ambasadorul britanic din Dublin

Timp de câteva zile, Meghan şi Harry se vor afla în Irlanda, reprezentând coroana britanică. Ieri, a fost prima zi a acestui turneu regal, iar tinerii căsătoriţi n-au dezamăgit cu apariţia lor. Dacă la aterizarea pe aeroportul din Londra, Meghan a purtat o rochie Givenchy, pentru ultima apariţie din zi, Ducesa de Sussex a ales o rochie de cocktail, neagră.

image image

Cu un croi simplu, care-i urmărea fidel linia corpului, rochia semnată Emilia Wickstead a fost o alegere extrem de inspirată pentru noua Ducesă. Ea şi-a completat outfitul cu clutch asortat şi cu o pereche de stilettos cu toc subţire. Totuşi, un amănunt i-a pus în umbră apariţia: lipsa echilibrului şi nevoia constantă de a se sprijin de soţul ei.

image image

Simpatizanţii regali au sesizat că la toate apariţiile cuplului, Meghan pare să aibă nevoie de soţul său pentru a se deplasa. Fie că e vorba de o coborâre din avion, urcarea unor trepte, ori fie, pur şi simplu, vorba despre deplasarea dintr-un punct în altul, Meghan pare să aibă nevoia de a se sprijini de Prinţul Harry, tocurile înalte dându-i bătăi de cap. Un element nu tocmai elegant în apariţia unei Ducese.

Iată în ce situaţii similare i-au surprins fotografii pe Ducii de Sussex!Recente pe Ok! Magazine

harry500 jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg