Meghan Markle s-a confruntat cu amenințări reale în Marea Britanie. Cine spune asta?

30 noiembrie, 2022
meghan - harry

Meghan Markle s-ar fi confruntat cu mai multe amenințări credibile în timp ce locuia în Marea Britanie.

Anil Kanti „Neil” Basu – fostul șef al Poliției Metropolitane din Londra – susține într-un interviu pentru Channel 4 News că au existat amenințări „dezgustătoare și reale” împotriva ducesei de Sussex și a soțului ei, Prințul Harry.

„Am vorbit public de mulți ani despre amenințarea terorismului de extremă dreaptă în această țară”, a explicat el, descriind-o drept amenințarea „cu cea mai rapidă creștere”.

„Dacă ai fi văzut lucrurile care au fost scrise și le-ai fi primit – genul de retorică care este online – dacă nu știi ce știu, te-ai simți amenințat tot timpul”.

Basu susține că el și echipa sa au investigat presupusele amenințări la adresa lui Markle și au „trimis în judecată” mai multe persoane care au fost implicate.

Interviul nu este o surpriză, deoarece Harry, în vârstă de 38 de ani, a vorbit foarte mult în trecut despre siguranța lui Markle, în vârstă de 41 de ani, și a celor doi copii ai lor – Archie, 3 ani și Lilibet, 17 luni.

În documentarul Apple+ TV „The Me You Can't See”, Prințul a susținut că se temea pentru viața soției sale din cauza felului în care paparazzii au tratat-o ​​pe mama sa, Prințesa Diana, până la accidentul ei fatal de mașină.

„Istoria se repetă”, a afirmat el. „Mama mea a fost urmărită până la moarte în timp ce era într-o relație cu Dodi Al Fayed, iar acum uite ce s-a întâmplat”, a adăugat el.

„Vrei să vorbim despre istoria care se repetă? Nu se vor opri până când ea nu va muri”.

Un alt factor important care a jucat un rol esențial în această poveste a fost faptul că aceștia nu au mai beneficiat de aceeași securitate în Marea Britanie, iar asta după ce au anunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California, în 2020.

Mai multe pentru tine...

Comitetul Executiv Regal a decis să fie eliminată securitatea cuplului în acel moment, ceea ce a afectat enorm viața cuplului.

Echipa juridică a lui Harry a declarat anterior că el și fosta actriță nu s-au simțit în siguranță când își aduceau copiii în Marea Britanie. 



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg