Meghan Markle s-a dat de gol! Când ar putea avea loc debutul oficial în public al lui Archie cu Lilibet

27 septembrie, 2023

Meghan Markle și Prințul Harry au fost hotărâți să țină departe de sfera publică detalii și imagini cu cei doi copii ai lor încă de la nașterea lor.

Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg

Meghan Markle a sugerat că micuții ei, Prințul Archie Harrison și Prințesa Lilibet Diana, și-ar putea face debutul oficial în cadrul unui eveniment organizat de Prințul Harry.

Ducesa de Sussex și-a însoțit soțul la Düsseldorf, în Germania, pentru a superviza cea de-a șasea ediție a Jocurilor Invictus - pe care acesta le-a creat în 2014. În timpul șederii sale în Europa, Meghan Markle a lăsat să se înțeleagă că următoarele jocuri din 2025 ar putea servi drept scenă pentru debutul public oficial al copiilor ei. Ducesa le-a mărturisit celorlalți participanți că i-ar plăcea ca Archie și Lilibet să învețe să schieze, iar aceștia ar putea folosi ediția de la Vancouver Whistler ca o ocazie excelentă pentru a se avânta pe pârtii.

Bridget Bridge, soția unui membru al consiliului de administrație al Invictus Games 25, a declarat pentru The Mirror: „Meghan a spus că își dorește foarte mult ca copiii ei să învețe să schieze și că poate Whistler este locul ideal, scrie The Express

A spus că nu știe să schieze, așa că i-am spus că trebuie să vină să învețe”. Spre deosebire de soția sa, ducele de Sussex a fost un schior priceput încă de la o vârstă fragedă și a fost adesea văzut în vacanțe la schi alături de mama sa și de fratele său, prințul William, în copilărie.

Prințul Harry este foarte implicat în Jocurile Invictus, pe care le-a creat de la zero pentru a le oferi veteranilor o nouă comunitate pe care să se bazeze la finalul serviciului lor. De asemenea, el a început deja să-l învețe pe Archie despre acest eveniment sportiv. Vorbind înainte de Jocurile de anul trecut, ducele a declarat că el și Meghan "abia așteaptă" să își ia fiul cu ei pentru a urmări competiția. El a spus: „I-am arătat lui Archie un videoclip de baschet și rugby în scaun cu rotile de la Jocurile Invictus din Sydney și i-a plăcut la nebunie.

I-am arătat cum unora le lipseau picioarele și i-am explicat că unii aveau și răni invizibile. Nu pentru că m-a întrebat, ci pentru că am vrut să-i spun. Copiii înțeleg atât de multe, iar să văd asta prin ochii lui a fost uimitor, pentru că este atât de sincer”.

În timpul discursului său de la Jocurile Invictus de anul trecut, Prințul Harry a mai spus că a vrut ca Prințul Archie să învețe din puterea și angajamentul de care au dat dovadă în mod constant concurenții.

„Când vorbesc cu fiul meu Archie despre ce vrea să fie când va fi mare, în unele zile vrea să fie astronaut, în alte zile vrea să fie pilot - pilot de elicopter.

Dar ceea ce îi reamintesc este că, indiferent ce vrei să fii când vei crește, caracterul tău este cel mai important".

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg
Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg