Meghan Markle s-a dezlănțuit în tribune la Invictus! Ducii de Sussex se sorb din priviri, e petrecere

15 septembrie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle se simt minunat și în a doua zi împreună la Jocurile Invictus, ce se desfășoară la Düsseldorf, în Germania. Ducesa de Sussex a făcut un spectacol veritabil în tribune.

Meghan Markle la Invictus 2023, ziua 2, Profimedia
Meghan Markle la Invictus 2023, ziua 2, Profimedia

Nu au ei acces la balconul regal din Anglia, însă în Germania sunt răsfățați de-a dreptul. Petrecerea continuă cu surâzătorii Meghan Markle și Prințul Harry. Și în ziua a doua de la mult așteptata lor reuniune, Ducii de Sussex au fost sarea și piperul Jocurilor Invictus 2023.

Trebuie să recunoaștem, este maestră în a se schimba rapid. Soția Prințului Harry trece de la o ținută la alta în ritm rapid, de parcă și-ar fi propus să facă o adevărată paradă a ținutelor sale.

Meghan Markle și Prințul Harry la Jocurile Invictus, ziua 2, Profimedia (3) jpg

Ce-i drept, era nevoie de acest eveniment pentru o actualizare a fotografiilor cu ei. Căci sunt scumpi la vedere, iar în cursul anului singurele imagini sunt cele obținute de paparazzi.

Meghan Markle a renunțat la hainele sobre purtate anterior și s-a schimbat rapid într-o ținută solară, care făcea un contrast splendid cu tenul său măsliniu și cu părul negru.

Ducesa de Sussex a îmbrăcat o adorabilă vestă tricotată albă, de la Ralph Lauren, cu jeanși asortați, lăsându-și la vedere brațele zvelte și tonifiate. Meghan își poartă părul desfăcut și coafat în bucle lejere. Potrivit presei mondene, Ducesa însăși se coafează și se machiază în timp record.

Ea și Harry au făcut o adevărată baie de mulțime în tribunele germane. Oamenii s-au înghesuit să-i salute, să-i felicite, să-i îmbrățișeze și să-și facă fotografii cu ei, desigur!

Ducii de Sussex au fost numai un zâmbet de la sosirea pe Merkur Spiel-Arena din Düsseldorf pentru a viziona din tribune meciuri de volei și tenis de masă.

Încă o dată au făcut dovada că se simt minunat împreună.

Harry a ținut-o strâns în brațe pe soția sa pe care o adoră, în timp ce râdeau și glumeau cu oamenii.

De fiecare dată la Jocurile Invictus, cei doi reușesc să conecteze de minune cu publicul. Nu se știe cum, dar în timp ce pentru familia regală britanică cei doi sunt incomozi, pentru persoanele complet străine sunt adorabili, amuzanți, amabili. Semn că lucrurile într-adevăr sunt degradate în raport cu rudele de sânge, în cazul lui Harry. El rezonează cu persoanele care au pătimit, căci așa se consideră și el. A simțit de la moartea nedreaptă a mamei sale că tatăl și fratele nu l-au înțeles niciodată cu adevărat.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg