Meghan Markle s-a inspirat din garderoba Prințesei Diana. Iată ce ținută elegantă a etalat la o recepție în Londra!

Prințul Harry și logodnica sa, fosta actriță Meghan Markle, au avut o săptămână aglomerată. După apariția de acum două zile, de la Commonwealth Forum, cei doi s-au prezentat joi seară la o recepție care a fost organizată în Londra. Acolo, Meghan Markle a purtat o ținută inspirată parcă din stilul vestimentar și garderoba regretatei Prințese Diana.

Meghan versus Diana. Inspirație din garderoba Prințesei Diana?

Fostul star din serialul ”Suits” demonstrează încă o dată că rafinamentul și bunul gust vestimentar sunt atuurile ei când vine vorba despre o apariție reușită. Meghan l-a însoțit pe logodnicul său, Prințul Harry al Marii Britanii, la recepția Women`s Empowerment, găzduită de ministrul de afaceri externe Borin Johnson, în Londra.

O nouă apariție reușită!

Acolo, Meghan (36) a reușit să aibă o apariție fără cusur, atrăgând privirile tuturor celor din jur cu o rochie neagră, care ne amintește foarte mult de cea purtată de Prințesa Diana în 1994, pe când participa la o cină găzduită de Vanity Fair în grădinile de la Kensington Palace. E drept, rochia lui Meghan este puțin mai conservatoare decât cea purtată de mama logodnicului ei în urmă cu 24 de ani, dar nu mai puțin stylish.

Acum 24 de ani, Diana făcea furori cu această ținută

Fosta actriță a ales să îmbrace o rochie cu un croi sofisticat, dar cu un preț moderat, ea găsindu-se pe site-ul FarFetch la prețul de 420 de lire sterline. Și-a accesorizat această rochie statement cu o pereche de cercei discreți, din aur alb cu diamante, semnați de Plaisirs de Birks, care costă în jur de 1,130 de lire sterline, și un clutch foarte elegant, din catifea neagră. Și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi stilettos, negri, cu un toc amețitor. Ce să mai, Meghan dă o nouă lecție de stil și promite să ne surprindă tot mai mult de acum încolo…

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA