Meghan Markle s-a simțit „refuzată” de Kate Middleton. Ce spera ducesa?

22 august, 2022
kate418 jpg

Meghan Markle s-a simțit „refuzată” de Kate Middleton după ce speranțele ei de a fi cele mai bune prietene au fost năruite, susține un expert regal.

Meghan și soțul ei, Prințul Harry, se vor întoarce în Marea Britanie în septembrie. Potrivit unui purtător de cuvânt al cuplului, ducele și ducesa de Sussex sunt „încântați” că vizitează țara natală a prințului pentru a lucra cu „organizații caritabile”. Ei își vor începe călătoria cu o oprire la Manchester pentru The One Young World Manchester Summit, înainte de a pleca în Germania pentru ceremonia Invictus Games Düsseldorf One Year To Go a doua zi. 

Perechea se va întoarce apoi în Marea Britanie pentru WellChild Awards 2022, care va avea loc la Londra. 

Se crede că Meghan și Harry vor rămâne în Frogmore Cottage în timpul călătoriei lor, la doar o aruncătură de băț de Regina Elisabeta și castelul Windsor. 

Ducii se vor afla de asemenea, la mică distanță de Prințul William și de soția sa, Kate, care se vor muta în noua lor casă de pe moșia Windsor până în momentul vizitei lor.

William și Kate urmează să plece de la Palatul Kensington la Adelaide Cottage, o proprietate cu patru dormitoare aflată la doar câteva minute de mers pe jos de fosta reședință regală a familiei Sussex.

Cu toate acestea, până în prezent, nu există planuri ca Meghan și Harry să se întâlnească cu Ducii de Cambridge în timpul șederii lor, ceea ce înseamnă că ruptura nu dă semne de vindecare. 

Când Meghan a intrat pentru prima dată în familia egală, mulți au sperat că aceasta va deveni rapid prietenă cu cumnata ei. 

Și, potrivit unui comentator regal, ducesa de Sussex a împărtășit aceste așteptări, dar s-a simțit „refuzată” de Kate. 

Emily Andrews, fostul editor regal de la Mail on Sunday, a apărut în documentarul „Meghan at 40” și a descris modul în care a progresat relația dintre cele două ducese. 

„Două femei, ambele străine, se căsătoreau în familia regală, trăiau la Palatul Kensington - desigur, ar fi putut fi cele mai bune prietene. „Și, de fapt, asta a simțit Meghan. Ea le-a spus mai multor prieteni că spera că Kate o va ajuta să se adapteze la viața regală, dar ruptura a început să se arate destul de devreme. În culise, Meghan se simțea respinsă. Nu sunt sigur dacă Kate și-a dat seama vreodată de asta”.

“William îi spusese lui Harry înainte ca ei să se logodească: Nu trebuie să grăbești asta. Ai tot timpul din lume. Nu o cunoști atât de bine și cred că asta a pus capac”

Până în 2018, au apărut zvonuri că între cele două ducese și prinți există tensiuni".

„Meghan și Kate s-au înțeles inițial foarte bine, dar sunt foarte, foarte diferite”, spune autorul Tom Quinn.

„Kate vrea să facă lucrurile în liniște, să se supună regulilor, acceptă sfaturi . Meghan este un personaj mult mai strident vrea să facă lucrurile în felul ei, așa că asta a provocat o ruptură”.

Când a fost vorba de nunta lui Meghan și Harry, în mai 2018, prăpastia s-a adâncit. Mai târziu au apărut zvonuri care sugerau că Meghan a făcut-o pe Kate să plângă din cauza unor rochii.

Cu toate acestea, trei ani mai târziu, ducesa de Sussex i-a spus lui Oprah că, de fapt, a fost invers și că a ajuns să plângă din cauza unui comentariu pe care Kate l-a făcut înainte de nunta ei.

Până în octombrie 2018, Meghan și Harry s-au mutat de la Palatul Kensington la Frogmore Cottage, iar personalul lor la Palatul Buckingham.

Un an mai târziu, Ducele și Ducesa de Sussex și-au înființat propria fundație caritabilă după ce au părăsit Fundația Regală la care luau parte împreună cu Kate și William. 

La începutul anului 2020, cei doi au anunțat că renunță la funcțiile lor de conducere din cadrul familiei regale.  De atunci, ducii de Cambridge și de Sussex s-au reunit doar de câteva ori, cel mai recent la Jubileul Reginei, dar au păstrat distanța.

În iunie, Meghan și Harry au revenit în Marea Britanie cu cei doi copii ai lor – Archie și Lilibet – pentru prima dată. 

Cu toate acestea, atmosfera dintre cele două cupluri rămâne una tensionată.Recente pe Ok! Magazine

charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg