Meghan Markle se visa o Beyonce a Marii Britanii atunci când s-a măritat cu Prințul Harry

26 septembrie, 2022

Cărțile cu și despre familia regală britanică nu vor duce lipsă niciodată de cititori. 

meghan markle si regina elisabeta jpg

Iar cea mai nouă bârfă de la palatul regal este pur și simplu delicioasă: ei bine, Meghan Markle a crezut că va fi „Beyoncé a Marii Britanii” atunci când s-a căsătorit cu Prințul Harry. Este ceea ce susține o nouă carte-senzațională cu și despre familia regală, Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown, scrisă de Valentine Low, din care au fost publicate pasaje, astăzi, de către publicația The Times. 

Ei bine, surse apropiate familiei regale susțin în această carte că ducesa credea că va deveni un fel de Beyoncé a Marii Britanii după ce se va căsători cu nepotul reginei - dar a fost dezamăgită de protocoalele și regulile stricte de viață ca membru activ al familiei regale și s-a simțit din ce în ce mai „încolțită și neînțeleasă” de către palat.

Un fost membru al palatului a fost citat în felul următor: „Cred că Meghan a crezut că va fi Beyoncé a Marii Britanii. Credea că a fi parte a familiei regale i-ar putea oferi acest statut. Între timp, a descoperit, de fapt, că există atât de multe reguli atât de ridicole, încât nici măcar nu putea să facă lucrurile pe care le putea face ca persoană privată, ceea ce a fost greu pentru ea".

Pe de altă parte, un alt fost angajat regal este de părere că a fost imposibil ca cele două lumi, a regalității și a celebrităților, să se înțeleagă una pe cealaltă.

Foto: profimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana