Meghan Markle se vrea o victimă, ca Diana, dar jubilează atunci când are parte de atenția fotografilor

8 decembrie, 2022

Mult așteptatul documentar al lui Meghan Markle și al Prințului Harry poate fi vizionat, de astăzi, de utilizatorii Netflix de peste Ocean. Un documentar exploziv, difuzat în două părți, astăzi și pe 15 decembrie, care va ține în corzi întreaga familie regală britanică. 

Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg

„Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise”, spune Harry, într-o secvență din trailerul acestui documentar, difuzat pe 1 decembrie. „Când miza e așa de mare, nu e mai logic să aflați povestea noastră chiar de la noi?”, întreabă și Meghan, în același trailer. Ca o paranteză, multe voci observă că Ducii de Sussex mențin același ton din interviul acordat în 2020 lui Oprah, vorbind despre războiul împotriva lui Meghan, despre ură de rasă și, în general, despre cât de rău le-a fost lor în sânul familiei regale.

Dar cea mai exagerată pretenție a celor doi și care reiese clar din acest documentar este că Meghan Markle ar fi trăit aceeași angoasă din cauza paparazzilor precum soacra pe care n-a cunoscut-o niciodată, regretata Lady Diana. 

Trailerul exploziv al documentarului a inclus imagini cu fosta Prințesă de Wales fugind de fotografi, în timp ce era urmărită fără încetare. Vorbind peste clipul tulburător cu mama sa, Prințul Harry spune: „Este un joc murdar: durerea și suferința femeilor care se căsătoresc în această instituție.” Un extras dintr-un interviu cu Ducesa de Sussex completează, apoi: „Mi-am dat seama că nu te vor proteja niciodată”. Vocea din off se întoarce la Prințul Harry, care continuă în felul următor: „Am fost îngrozit. Nu am vrut ca istoria să se repete.”

Cu toate acestea, publicația The Telegraph a citat mai multe surse regale care au spus că nu au cunoștință de vreo întâlnire „înfricoșătoare” a ducilor cu presă sau de urmăriri ale paparazzilor experimentate de Prințul Harry și Meghan Markle, care ar justifica o comparație cu experiențele Prințesei Diana.

printesa diana jpeg

„Să te plasezi pe aceeași poziție cu o femeie care a fost urmărită într-o altă eră a mass-media teribile și a murit într-un accident de mașină este dezgustător", susține una dintre surse, cu aluzie la încercarea lui Meghan de a se vinde ca o Diana modernă. Mulți se întreabă cum se împacă victimizarea din documentar cu faptul că Ducesa de Sussex pare avidă de atenție și de promovare, simțindu-se foarte în largul ei cu toate reflectoarele asupra ei.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}