Meghan Markle şi-a făcut debutul la Royal Ascot. Apariţia ei a fost spectaculoasă

19 iunie, 2018
meghan markle royal ascot jpeg

În timp ce Kate Middleton a participat pentru prima dată la Royal Ascot la cinci ani de la căsătoria cu Prinţul William, Meghan Markle bifează prima apariţie la acest eveniment hipic fix la împlinirea primei luni de căsnicie.

Meghan Markle, la prima apariţie la Royal Ascot

Aşteptarea a luat sfârşit! După cum mulţi bănuiau, Meghan Markle a acceptat invitaţia Reginei Elisabeta de a participa la Royal Ascot, evenimentul hipic de tradiţie în Regatul Unit. Ducesa de Sussex a fost văzută sosind la procesiune într-o caleaşcă, alături de Prinţul Harry, Contesa de Wessex şi de soţul acesteia, Earl de Wessex.

A purtat un outfit Givenchy

Apariţia lui Meghan a fost una rafinată

Iar apariţia ei a fost una spectaculoasă, aşa cum ne-a obişnuit şi până acum. Pentru această ocazie specială, Meghan a ales să poarte din nou o creaţie Givenchy, ”all-white”, care respectă toate restricţiile vestimentare ale acestui eveniment. Astfel, soţia Prinţului Harry a avut grijă să-şi acopere umerii şi să accesoriseze outfitul cu o pălărie extrem de interesantă, semnată de Philip Treacy, furnizorul oficial al Casei Regale Britanice.Recente pe Ok! Magazine

harry500 jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg