Meghan Markle și-a ieșit din fire în direct, la Windsor. Momentul a fost surprins de camere

13 septembrie, 2022

Orice s-ar spune, Meghan Markle nu se simte chiar în largul ei atunci când participă la evenimente regale și trebuie să respecte protocolul.

meghan markle profimedia 0721440147 jpg

Iar o astfel de scăpare a avut loc chiar în timpul mult discutatei apariții împreună a Ducilor de Sussex cu Prinții de Wales. Weekendul trecut, când Meghan Markle și Prințul Harry au fost invitați de Prințul William și de Kate Middleton să salute admiratorii regali adunați la porțile Castelului Windsor, mulți au observat neliniștea americancei.

Soția lui Harry a părut mai tot timpul tensionată în timpul ieșirii care a durat circa 40 de minute, a evitat contactul vizual cu Kate Middleton și a avut chiar și un moment în care și-a vărsat nervii pe un angajat regal.

Ei bine, atunci când ea și Harry au salutat rând pe rând oamenii aflați la porțile castelului, Meghan a fost primită cu surprinzător de multă căldură, având în vedere atacurile trecute la adresa familiei regale, ba chiar mulți oameni i-au oferit flori.

Dar când un angajat regal a venit să îi ia buchetul de flori de-abia primit (din motive de securitate, pentru a elimina posibilitatea ascunderii unor eventuale prafuri toxice în el), Meghan s-a întors la acesta și i-a răspuns cu o nervozitate vizibilă că i-a promis persoanei care i l-a dat că-l va depune ea la porțile palatului. În momentul în care și-a dat seama că răspunsul ei a fost cam tăios, Meghan s-a grăbit, însă, să adauge un "dar îți mulțumesc".

Acest lucru a dus la intervenția unui al doilea angajat, care a rugat-o insistent pe Meghan Markle să respecte protocolul și să-i dea florile primite. A fost nevoie chiar de ajutorul Prințului Harry: acesta a dat mai departe florile primite de el și i le-a luat din brațe, apoi, și pe cele primite de soția sa. 

E clar că pentru soția lui Harry a fost prea mult tot să se regăsească, iar, în mijlocul casei regale pe care-a părăsit-o acum doi ani.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg