Meghan Markle și-a lăsat soțul să comită gafe monumentale. De ce nu l-a avertizat?

24 martie, 2023
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg

Meghan Markle „ar fi trebuit să-l avertizeze” pe soțul ei, Prințul Harry, asupra dezvăluirilor sale sincere legate de droguri, spune un expert regal.

PageSix a dezvăluit săptămâna aceasta în exclusivitate că Harry s-ar putea trezi în corzi, cu viza de ședere în America suspendată! Cei mai pesimiști nu exclud nici închisoarea, după ce Ducele de Sussex a recunoscut senin, în repetate rânduri, că a consumat doguri de diferite tipuri, menționând că acesta era refugiul său, lucrul care îl calma, când era cu nervii întinși la maxim. Desigur, din cauze regale, cum altfel?

Biografa regală Angela Levin e de părere că Meghan Markle ar fi trebuit să-l avertizeze pe soțul său în legătură cu consecințele serioase ce pot deriva în urma acestor confesiuni.

„Nu înțeleg de ce soția lui nu l-a avertizat”, i-a spus ea lui Dan Wootton la GB News. „Știa exact ce intenționa Harry să povestească. Știm bine că Ducesa este o persoană prevăzătoare, precaută, responsabilă. Cum să nu-i zică: ”Vezi că dacă intri prea mult în subiectul drogurilor, s-ar putea să ai probleme”? menționând Levin, recunoscând că nu poate înțelege relaxarea lui Meghan Markle, o americancă ce cunoaște foarte bine legile.

Prințul în vârstă de 38 de ani a făcut o serie de dezvăluiri ce-l pot expulza de pe continentul american. Ducele de Sussex a recunoscut că a început să folosească drogurile psihedelice "în scop recreativ" pentru a face față traumei sale.

Discutând despre relația sa cu drogurile, Ducele de Sussex i-a spus lui Gabor Mate: "Am început să le consum în scop recreativ și apoi am început să realizez cât de bune erau pentru mine. Aș spune că este una dintre părțile fundamentale ale vieții mele, care m-a schimbat și m-a ajutat să fac față traumelor și durerilor din trecut."

”Recunoașterea consumului de droguri poate fi un motiv de respingere a vizei”, spune Neama Rahmani, fost procuror federal.

”Asta înseamnă că trebuia să-i fie refuzată viza Prințului Harry sau revocată, întrucât a declarat el însuși că s-a drogat cu cocaină, ciuperci halucinogene și alte substanțe interzise.”

Neama Rahmani, președinte al Casei de avocatură West Coast Trial Lawyers, reamintește că nu ești scutit de la lege chiar dacă faci parte dintr-o familie regală. Legea e lege pentru toți.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg