Meghan Markle și mult comentata ei lacrimă publică. Actorie sau durere adevărată?

20 septembrie, 2022

Foarte mulți fani ai americancei au remarcat că aceasta a fost singura care a plâns la înmormântarea de ieri a Reginei Elisabeta, restul membrilor familiei abținându-se de la astfel de manifestări ale durerii, cu excepția micuței Prințese Charlotte.

meghan markle profimedia 0724174248 jpg

După emoționantă slujbă religioasă care a avut loc la Westminster Abbey, Meghan Markle a fost filmată în timp ce-și ștergea delicat, cu mănușa, o lacrimă care curgea din ochiul stâng.

Evident că fanii soției lui Harry au remarcat că aceasta este singura dintre adulți care a vărsat o lacrimă pentru regretata regină, însă criticii acesteia susțin că lacrimile ducesei sunt, de fapt, de crocodil. Mulți internauți au comentat că Meghan a declarat într-un interviu mai vechi că, în cadrul cursurilor de actorie, i se cerea să învețe să plângă la comandă, iar ea reușea mereu să verse o lacrimă din ochiul ei stâng.

meghan profimedia 0724156896 jpg

Nici jurnaliștii care au comentat imaginile de la înmormântarea reginei n-au fost prea convinși de veridicitatea acestor lacrimi. Gazda emisiunii australiene Today Show, Karl Stefanovic, a dat de înțeles că aceste lacrimi sunt deschise interpretărilor. 

"Au existat o mulțime de fotografii de la înmormântare și interpretări ale acestor fotografii. Sunt câteva cu Meghan Markle, cu o lacrimă curgându-i pe față – aparent – și nu știm dacă era adevărată sau nu", a comentat prezentatorul această mult discutată scenă.

Chiar dacă e vorba, mai degrabă, de actorie, trebuie să recunoaștem că Meghan a avut mereu numai cuvinte de laudă despre cea care a fost Regina Elisabeta a II-a, susținând chiar și-n mult blamatul interviu acordat lui Oprah că a fost foarte bine primită de suverana Angliei, atunci când s-a măritat cu Harry.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg