Meghan Markle şi obiceiul ciudat pe care îl are ca să rămână gravidă! Cum face sex cu Prinţul Harry?

14 septembrie, 2018
meghan sex harry jpeg

Despre Meghan Markle se spune în presa internaţională că deja este gravidă, însă face tot posibilul să ascundă sarcina, până când Casa Regală va anunţa oficial vestea.

image

Şi, cum zvonurile sunt tot mai dese, tabloidele din întreaga lume încearcă să afle şi să anunţe în exclusivitate dacă Ducesa de Sussex este însărcinată. Iar, pentru a afla adevărul, jurnaliştii au intrat şi în posesia unor informaţii pe cât de secrete, pe atât de ciudate.

Potrivit celor de la Hollywood Life, atât Meghan Markle, cât şi Prinţul Harry, trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieţii lor, iar acest lucru îi face să se gândească doar la viitorul lor şi la posibilii urmaşi pe care îi vor avea. Pentru ca totul să iasă perfect, ei au inclusiv un program pe care îl urmează cu stricteţe atunci când fac sex!

„Meghan are pe telefon o aplicaţie care îi spune în ce perioadă este fertilă şi după care se ia de fiecare dată când vrea să facă sex. Dacă aplicaţia îi arată o anumită perioadă, atunci ea încearcă să petreacă alături de Harry cât mai multe momente“, a spus o apropiată de-a Ducilor de Sussex. Mai mult decât atât, se pare că, indiferent de momentul zilei, dacă aplicaţia spune că este bine să facă sex, Meghan Markle şi Harry se conformează: „Nu contează că este dimineaţă, prânz sau seară... Dacă aplicaţia spune că este momentul potrivit pentru a face copil, Harry se conformează şi nu se plânge“.Recente pe Ok! Magazine

infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}