Meghan Markle şi Prinţul Harry au apărut la un eveniment de Ziua Femeii

8 martie, 2018
Prince Harry And Meghan Markle Visit Birmingham jpeg

După botezul lui Meghan Markle de marţi, actriţa convertindu-se la religia anglicană, iată şi prima apariţia a sa împreună cu Prinţul Harry, chiar de Ziua Internaţională a Femeii.

image

Logodnicii au ajuns la un eveniment în Birmingham şi sute de fani i-au întâmpinat în faţă clădirii Millennium Point, cei doi făcând o baie de mulţime. Cel mai nou cuplu regal a fost fotografiat în timpul unei îndatoriri regale, iar imaginile demonstrează încă o dată că se potrivesc de minune. Meghan, în vârstă de 36 de ani, a marcat încă o apariţie chic, de data aceasta într-un palton bleumarin cu revere albe şi cordon în talie, o creaţie J.Crew, într-o culoare care o prinde de minune pe fosta actriţă. A purtat celebrii pantaloni conici de la Alexander Wang şi un pulover din caşmir, un model cu guler, iar pantofi stiletto nu au lipsit din acest outfit.

image

De Ziua Internaţională a Femeii Meghan le-a încurajat pe elevele de la o şcoală din oraş să urmeze o carieră în domeniile mai tehnice cum ar fi ştiinţele, ingineria sau chiar programarea. Ca o feministă convinsă, a vrut să le dea un exemplu adolescentelor, iar asta a inclus şi o lecţie gratuită de stil.

image

Viitoarea soţie a Prinţului Harry a fost elegantă, dar nici partenerul său nu a fost mai prejos, ci a purtat un platon în aceeaşi nuanţă de bleumarin, o cămaşă albă şi un pulover fin, nude. Meghan şi Prinţul Harry au apărut de mână, cu zâmbetul pe buze, imaginea unui cuplu peste măsură de fericit, în aşteaptarea nunţii regale de pe 19 mai.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG