Meghan Markle și Prințul Harry au apărut la un eveniment de Ziua Femeii

Citeste tot despre:

,

După botezul lui Meghan Markle de marți, actrița convertindu-se la religia anglicană, iată și prima apariția a sa împreună cu Prințul Harry, chiar de Ziua Internațională a Femeii.

Logodnicii au ajuns la un eveniment în Birmingham și sute de fani i-au întâmpinat în față clădirii Millennium Point, cei doi făcând o baie de mulțime. Cel mai nou cuplu regal a fost fotografiat în timpul unei îndatoriri regale, iar imaginile demonstrează încă o dată că se potrivesc de minune. Meghan, în vârstă de 36 de ani, a marcat încă o apariție chic, de data aceasta într-un palton bleumarin cu revere albe și cordon în talie, o creație J.Crew, într-o culoare care o prinde de minune pe fosta actriță. A purtat celebrii pantaloni conici de la Alexander Wang și un pulover din cașmir, un model cu guler, iar pantofi stiletto nu au lipsit din acest outfit.

De Ziua Internațională a Femeii Meghan le-a încurajat pe elevele de la o școală din oraș să urmeze o carieră în domeniile mai tehnice cum ar fi științele, ingineria sau chiar programarea. Ca o feministă convinsă, a vrut să le dea un exemplu adolescentelor, iar asta a inclus și o lecție gratuită de stil.

Viitoarea soție a Prințului Harry a fost elegantă, dar nici partenerul său nu a fost mai prejos, ci a purtat un platon în aceeași nuanță de bleumarin, o cămașă albă și un pulover fin, nude. Meghan și Prințul Harry au apărut de mână, cu zâmbetul pe buze, imaginea unui cuplu peste măsură de fericit, în așteaptarea nunții regale de pe 19 mai.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA