Meghan Markle şi prinţul Harry au sosit la Windsor pentru repetiţiile de dinainte de nuntă

17 mai, 2018
meghan markle 1 png

Mai sunt doar două zile până la nunta lui Meghan Markle cu prinţul William, iar în familia regală a Marii Britanii este mare agitaţie. Astăzi, viitoarea mireasă Meghan a emis primul său comunicat în care confirmă că tatăl ei Thomas, nu va participa la nuntă din cauza problemelor de sănătate, mama Doria sosind la Londra încă de ieri.

image

Harry şi Meghan urmează să se căsătorească sâmbătă, 19 mai, iar astăzi cei doi îndrăgostiţi au sosit la Windsor. Toată lumea se întreabă cine o va conduce pe Meghan la altar, mai ales că ea şi Harry au fost fotografiaţi astăzi sosind la castelul Windsor pentru repetiţia de dinainte de marele eveniment. Membrii familiei regale vor servi ceaiul alături de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii după care vor avea loc primele repetiţii de nuntă.

image

Meghan a arătat foarte bine îmbrăcată într-o bluză albă din mătase, foarte aranjată şi cu zâmbetul pe buze. A fost fotografiată în maşină în timp ce îi saluta pe fotografi, pe bancheta din spate aflându-se şi prinţul Harry. Meghan a purtat părul prins lejer, la spate, toată lumea întrebându-se dacă aceasta este coafura pe care o va purta în ziua nunţii. Ducele şi ducesa de Cambridge au fost şi eu surprinşi sosind în aceeaşi locaţie, marcând prima apariţie publică a lui Kate după naşterea prinţului Louis. 

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg