Meghan Markle și prințul Harry au sosit la Windsor pentru repetițiile de dinainte de nuntă

Citeste tot despre:

, ,

Mai sunt doar două zile până la nunta lui Meghan Markle cu prințul William, iar în familia regală a Marii Britanii este mare agitație. Astăzi, viitoarea mireasă Meghan a emis primul său comunicat în care confirmă că tatăl ei Thomas, nu va participa la nuntă din cauza problemelor de sănătate, mama Doria sosind la Londra încă de ieri.

Harry și Meghan urmează să se căsătorească sâmbătă, 19 mai, iar astăzi cei doi îndrăgostiți au sosit la Windsor. Toată lumea se întreabă cine o va conduce pe Meghan la altar, mai ales că ea și Harry au fost fotografiați astăzi sosind la castelul Windsor pentru repetiția de dinainte de marele eveniment. Membrii familiei regale vor servi ceaiul alături de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii după care vor avea loc primele repetiții de nuntă.

Meghan a arătat foarte bine îmbrăcată într-o bluză albă din mătase, foarte aranjată și cu zâmbetul pe buze. A fost fotografiată în mașină în timp ce îi saluta pe fotografi, pe bancheta din spate aflându-se și prințul Harry. Meghan a purtat părul prins lejer, la spate, toată lumea întrebându-se dacă aceasta este coafura pe care o va purta în ziua nunții. Ducele și ducesa de Cambridge au fost și eu surprinși sosind în aceeași locație, marcând prima apariție publică a lui Kate după nașterea prințului Louis. 

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA