Meghan Markle și Prințul Harry au un nou membru în familie

25 august, 2022
mia8 jpg

Meghan Markle și Prințul Harry au primit în familie un nou membru canin - un beagle salvat dintr-un laborator de teste.

Cățelușa – pe nume Mia – este unul dintre  cei 4000 de beagle capturați de autorități luna trecută, după ce laboratorul de testare a fost închis din cauza numeroaselor încălcări ale bunăstării animalelor. Cățeii care erau utilizați în cercetarea farmaceutică și biotehnologică erau ținuți în condiții deplorabile.

Mulți dintre câini găsiți erau subnutriți și ținuți în cuști unde fecalele și deșeurile alimentare se adunaseră. Peste 300 de pui au murit anul trecut în unitate,în perioada ianuarie-iulie.

Shannon Keith – o avocată care luptă pentru drepturile animalelor și care conduce Beagle Freedom Project și care a preluat mulți dintre beagglei salvați – a declarat pentru LA Times că a primit un apel de la un număr necunoscut și habar nu avea cine se află la celălalt capăt.

„Sună pe mobilul meu și spune: „Hei Shannon, Meghan sunt”, și-a amintit Keith. „Am vorbit timp de 30 de minute și m-am gândit: „E Megan Fox?”

Ea a descoperit identitatea interlocutorului misterios abia atunci când Meghan și Harry i-au făcut o vizită discretă, după program, pentru a vedea câinii la o casă din Valea San Fernando. Nu au fost făcute fotografii, dar cuplul era însoțit de doi paznici. Mia fusese dusă acolo împreună cu opt dintre puii ei nou-născuți.

Keith spune că, spre deosebire de majoritatea oamenilor care doresc să adopte pui, Markle a vrut să ajute un câine mai în vârstă.

Actrița din „Suits” a ținut-o pe Mia și a anunțat: „O adoptăm. Nu, nu vrem un cățeluș de Crăciun... Vrem unul pe care să-l putem ajuta, dintre cei mai în vârstă”.

mia3 jpg

Purtătorul de cuvânt al ducesei a declarat pentru The LA Times că Meghan a citit despre închiderea fabricii de cercetare Envigo și a vrut să ajute.

Markle a luptat întotdeauna pentru adoptarea câinilor. Când s-a mutat în Marea Britanie pentru a se căsători cu Prințul Harry, Meghan a adus cu ea beagle-ul pe care îl salvase, pe nume Guy.

Keith spune că atunci când cei doi au părăsit adăpostul, prințul Harry a întrebat dacă Mia are „o jucărie preferată sau ceva de genul”.

Cățelușa în vârstă de 7 ani a plecat la noua ei casă de lux din Montecito cu o jucărie, o vulpe. Acum i se va alătura lui Guy și unui labrador negru.Recente pe Ok! Magazine

charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg