Meghan Markle și Prințul Harry, călătorie-surpriză în Europa! Nu, nu merg în Marea Britanie

4 august, 2023

Prințul Harry va fi însoțit de Meghan Markle la Jocurile Invictus de luna viitoare, care vor avea loc în Düsseldorf, Germania! Cei doi vor ține și un discurs!

Meghan Markle, Prințul Harry  sursa   Profimedia jpg

Concursul, care este un eveniment de tip paralimpic pentru militari, a fost fondat de Prințul Harry și va avea loc în perioada 9-16 septembrie, la doar o zi după prima aniversare a morții regretatei Regine Elisabeta.

Aceasta va fi prima apariție în public a cuplului în ultimele luni, după ce miercuri au publicat un videoclip pe site-ul Fundației Archewell în care apar împreună. În clip, cei doi îi felicită pe norocoșii membri ai Fundației Archewell pentru premiul primit în calitate de membri ai comitetului consultativ al Youth Power Fund.

Ziarul german Rheinische Post, relatează că Meghan Markle va modera un spectacol pentru familii și concurenți în ultima zi a Jocurilor Invictus. Se spune că va fi o ocazie "foarte emoționantă" și, totodată, s-a speculat că Prințul Harry va ține discursul de închidere. Nu este încă clar dacă cuplul își va aduce cu ei cei doi copii, Archie și Lilibet, sau dacă vor vizita Marea Britanie în timp ce se află în Europa.

Harry și Meghan au fost prezenți și la ediția de anul trecut a concursului. În timp ce se aflau acolo, ei s-au întâlnit cu o serie de oficiali și potențiali concurenți, precum și cu prietenii și familiile sportivilor.

În 2014, Prințul Harry a jucat un rol esențial în aducerea Jocurilor Invictus în Marea Britanie. Cu această ocazie, au participat 300 de concurenți din 13 țări. A fost prima ediție de acest gen și a avut loc la Londra. Se spune că o excursie la Warrior Games cu un an mai devreme a fost sursa de inspirație pentru înființarea Jocurilor, notează Mirror

Concursul a marcat, de asemenea, prima dată oficială când Harry și Meghan au fost văzuți împreună. Cei doi și-au făcut prima apariție publică împreună la acest eveniment în urmă cu aproape cinci ani. Se crede că Harry plănuiește acum să filmeze un serial în jurul concursului pentru Netflix. Într-un interviu recent pentru Entertainment Tonight, un purtător de cuvânt al Netflix a spus „Călătoria noastră incitantă cu ei nu se va încheia prea curând. În prezent, colaborăm la numeroase proiecte, inclusiv la mult-așteptata serie documentară Heart of Invictus".

Foto> Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg