Meghan Markle și Prințul Harry fără titluri regale? "Vom vedea partea nemiloasă a Regelui Charles!"

20 octombrie, 2022

Pierd sau nu titlurile Ducii de Sussex? Ei bine, se pare că acestea atârnă de un fir de păr...

Printul Harry si Meghan Markle FOTO EPA-EFE

Meghan Markle și Prințul Harry și-ar putea pierde titlurile regale dacă, în mult așteptata serie de documentare Netflix, vor face alte noi acuzații dăunătoare împotriva familiei regale.

Se pare că documentarul cu Ducele și Ducesa de Sussex în rolurile principale a fost amânat până anul viitor, pentru a evita confruntarea cu serialul The Crown, care urmează să fie lansat până la începutul lunii noiembrie.

Invitată la GB News, experta regală Katie Nicholl de la revista Vanity Fair a avertizat că Regele Charles va fi necruțător cu Meghan Markle și Prințul Harry dacă aceștia vor face dezvăluiri supărătoare și va merge până într-acolo încât îi va lăsa și pe copiii acestora, Archie și Lilibet, fără titlurile de prinți.

prințul Harry, Regele Charles, Camilla, încoronare sursa  Profimedia jpg

„Am auzit de la sursele mele că am putea vedea partea nemiloasă a regelui. Charles nu va da înapoi și nu va lăsa familia sau instituția, reputația Coroanei, care este totul pentru el, să fie pătată sau chiar distrusă, cu siguranță nu de către membrii familiei regale.”

Când a fost solicitată să detalieze ce ea înseamnă „partea nemiloasă a regelui”, Nicholl a spus: „Nu este o coincidență că nu am văzut încă titlurile de prinți acordate lui Archie și Lilibet. Cred că întreaga problemă a titlurilor este încă în discuție. Acea încredere, acel respect trebuie câștigat. Nu cred că vor primi acele titluri dacă vor dezonora instituția. Și cred că poate exista un semn de întrebare cu privire la viitorul titlurilor lui Harry și Meghan, dacă se consideră că aceștia atacă reputația monarhiei”. 

Inițial, Netflix plănuia premiera documentarului realizat de Prințul Harry și Meghan Markle în decembrie, dar a decis să-l amâne până anul viitor, pentru o dată necunoscută, pentru a nu veni în conflict cu evenimentele prezentate în serialul dramatic The Crown, care are în centru existența membrilor familiei regale britanice.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
Ducii de Sussex sursa  Profimedia jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg