Meghan Markle și Prințul Harry îl "urmăresc pe inamicul de la Hollywood care i-a sabotat"

28 iulie, 2023

La începutul acestei luni, documentarul extrem de controversat al lui Meghan Markle și al Prințului Harry de pe Netflix nu a fost selectat pentru Premiile Emmy, iar acest fapt probabil că i-a devastat pe cei doi.

Meghan Markle și Prințul Harry pe scenă la Premiile NAACP, 2022, Profimedia (1) jpg

Meghan Markle și Prințul Harry ar căuta "să dea de urma dușmanului de la Hollywood care i-a sabotat", mai ales după ce au fost recent excluși de pe lista scurtă a Premiilor Emmy. Pe listă au fost incluse emisiuni difuzate între iunie 2022 și mai 2023, iar serialul lui Meghan Markle și al lui Harry de pe Netflix se încadrează perfect în această categorie, având în vedere și că a fost lansat în decembrie 2022. De asemenea, serialul s-a dovedit a fi un mare succes în rândul telespectatorilor, câștigând rapid titlul de cel mai vizionat serial Netflix.

Cu toate acestea, se pare că serialul lor nu a fost dorit la Emmy, iar acum cei doi și-ar dori să-i găsească pe cei de la Hollywood responsabili de campania de ură lansată împotriva lor. O sursă a declarat recent pentru Heat Magazine: „Faptul că nu au primit un Emmy este o lovitură uriașă”.

Și a continuat: „Sunt convinși că a existat o campanie de ură orchestrată împotriva lor de ambele părți ale Atlanticului și că anumite persoane încearcă să se implice în alegerea lor și să câștige puncte în favoarea familiei regală britanică.

Le face rău și caută să elimine acești oameni unul câte unul”. Sursa a adăugat apoi că Prințul Harry și Meghan Markle doresc o "cerere completă" cu privire la cine "a pus piciorul în prag", notează express.co.uk

Lovitură pentru Prințul Harry și Meghan Markle

Luna trecută, cuplul a anunțat, de asemenea, încheierea contractului profitabil cu Spotify. Contractul de mai multe milioane de lire sterline a fost semnat de cuplu în 2020, la doar câteva luni după ce au renunțat la rolurile lor ca membrii seniori ai familiei regale britanice. Pe parcursul celor trei ani de contract, soții Sussex au lansat un singur proiect, seria de podcasturi de zeci de episoade ale lui Meghan, Archetypes. Sfârșitul contractului cu Spotify a confirmat aparent că o a doua serie de Archetypes nu era în lucru.

În ciuda loviturilor recente, cuplul a primit o veste bună în ceea ce privește o nominalizare la un premiu. Serialul Netflix al cuplului a fost nominalizat la categoria Cel mai bun serial de non-ficțiune în streaming în cadrul Hollywood Critics Awards, în urmă cu câteva săptămâni.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg