Meghan Markle și Prințul Harry, prima lor apariție publică împreună. Când și unde se va întâmpla!

Formează un cuplu de mai bine de un an, dar până acum nu au fost văzuți împreună la niciun eveniment oficial, singurele apariții fiind doar cele surprinse de paparazzi. Cum relația lor pare să se îndrepte spre următorul nivel – căsătoria, ei bine, Prințul Harry se pregătește să o prezinte în mod oficial pe iubita Meghan Markle la un eveniment de anvergură. Recent, casele de pariuri din Londra chiar au dat ponturi că cei doi au mari șanse să se căsătorească anul acesta.

Confrorm The Mail, Meghan i-a întâlnit deja pe viitorii săi socrii, Camillia și Prințul Charles, o sursă declarând pentru ziar că: „Tatăl lui Harry este dornic ca fiul lui să se așeze la casa lui și să fie fericit. Atât Charles, cât și Camilla au renunțat să-și mai exprime  opiniile și au dorit ca Harry să ia propriile lui decizii.” Se crede că Harry și Meghan au amânat prima lor apariție oficială din cauza celei de-a 20-a comemorare a Prințesa Diana.

Comemorarea Prințesei Diana a întârziat puțin lucrurile în relația lui Harry cu Meghan.

Conform DailyMail, Harry și Meghan Markle urmează să apară în public pentru prima oară în calitate de iubiți spre sfârșitul acestei luni.  Se pare că prințul și actrița vor participa la Jocurile Invictus pe 23 septembrie în Toronto, Canada. Evenimentul sportiv a fost creat de Harry în 2014, fiind un eveniment în cadrul căruia concurează persoanele cu dizabilități. Meghan apare în serialul TV „Suits”, iar filmările pentru serial se reiau începând de astăzi în Toronto, ceea ce înseamnă că ea va fi deja în oraș în timpul jocurilor.

Printre puținele dăți în care au fost văzuți împreună – la nunta unui prieten de-al lui Harry în Jamaica.

Recent, actrița chiar a vorbit pentru prima oară despre relația sa cu Prințul Harry, într-un interviu pentru Vanity Fair: „Suntem doi oameni cu adevărat fericiți și îndrăgostiți. Ne-am întâlnit în mod discret timp de șase luni, înainte ca toată lumea să afle și am lucrat în tot acest timp, iar singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor. Nimic nu s-a schimbat la mine, sunt încă aceeași persoană și nu m-am definit niciodată prin prisma relației mele. Suntem împreună. Ne iubim. Sunt sigură că va veni o vreme când vom ieși împreună și ne vom prezenta și vom povesti, dar sper că oamenii vor înțelege că această perioadă este doar o noastră, deocamdată.”

Foto: Arhiva OK

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA