Meghan Markle și Prințul Harry, primiți cu covor roșu și tratament regal în Germania

6 septembrie, 2022

Aflați într-un fel de turneu pseudo regal prin Europa, Meghan Markle și Prințul Harry au continuat cu o apariție în orașul Dusseldorf din Germania.

meghan profimedia 0719975848 jpg

Aici, cei doi au avut parte de tratament VIP din partea autorităților și a celor veniți să-i vadă în carne și oase. Ducii de Sussex au fost invitați în Germania pentru a marca lansarea Jocurilor Invictus 2023, fondate de către Prințul Harry și care vor avea loc la anul în Dusseldorf.

Pe toată durata turneului lor pseudo regal, având în vedere că cei doi nu mai fac parte din casa regală britanică, Harry și Meghan locuiesc în reședința lor din Anglia, Frogmore Cottage, de pe domeniul Windsor, una primită în dar de la Regina Elisabeta. 

Ducii de Sussex au fost numai zâmbet, așadar, la întâlnirea cu fanii regali care s-au strâns în centrul orașului pentru a-i vedea mai bine. 

Meghan Markle a avut o ținută alcătuită dintr-o bluză albă, pe gât și fără mâneci, și o pereche de pantaloni largi, bej, în timp ce Harry a purtat un costum simplu, gri deschis. 

Este prima dată când Ducii de Sussex vizitează Germania și li se întinde covorul roșu, chiar dacă o fac în calitate de cetățeni privați.

meghan profimedia 0719978355 jpg

Fostul cuplu regal va avea, de altfel, parte de același tratament oferit șefilor de stat aflați în vizită oficială, urmând să ia parte, mai târziu, la o recepție la Primăria din Dusseldorf. Ieri, în prima zi din așa-numitul lor turneu, Meghan și Harry au fost invitați la un summit care a avut loc în Manchester, acolo unde ducesa în vârstă de 41 de ani a ținut un discurs și a atras atenția cu ținuta ei de un roșu aprins.

Cei doi se vor afla în Anglia până la sfârșitul săptămânii, însă nu este clar dacă Meghan și Harry se vor vedea și cu membrii familiei regale, cu care au o relație din ce în ce mai tensionată.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg