Meghan Markle și Prințul Harry, primiți cu răceală de familie și huiduiți de public

3 iunie, 2022

Ieri, toată lumea a fost curioasă să-i vadă pe Meghan Marke și pe Prințul Harry întorși la palatul regal. Și cu toate acestea, umblă vorba că cei doi duci n-au fost primiți cu foarte multă simpatie nici de public, nici de rudele lor regale.

Kate jubileu (3) jpg

Un expert regal citat de The Daily Express a declarat că Meghan și Harry au avut parte de-o primire cât se poate de rece din partea membrilor familiei regale atunci când au participat la recepția organizată la Palatul Buckingham cu ocazia Jubileului de platină.

Mai mult, unii martori prezenți în public la sosirea acestora cu mașina la palat susțin că ducii au fost huiduiți de către spectatorii britanici.

Mai mult, surse regale susțin că anumite persoane de la Palat sunt încă „foarte, foarte nervoase din cauza prezenței lor aici”.

Sussex Insta (2) jpg

Ieri, la celebrarea zilei oficiale a reginei, Ducele și Ducesa de Sussex și-au menținut o prezență cât se poate de discretă.

Ei au rămas în fundal pentru o mare parte din parcursul paradei Trooping the Colour, însă au fost fotografiați la un geam al Palatului Buckingham, vorbind cu vărul reginei, Ducele de Kent, și glumind cu câteva dintre strănepoatele reginei.

andrew5 jpg

Se pare că Meghan și Harry i-au promis reginei că nu o vor eclipsa în cea mai importantă zi a ei, însă unele voci sunt de părere că Meghan nu s-a putut abține să nu se facă văzută de fotografi, măcar la geamul palatului.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg