Meghan Markle şi Prinţul Harry, primul Crăciun în calitate de logodnici. S-au întâlnit cu toată familia la Palatul Buckingham

21 decembrie, 2017
British Royals attends the Pre Christmas lunch at Buckingham Palace jpeg

Prânzul anual organizat de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu câteva zile înainte de Crăciun a reunit şi anul acesta o mulţime de membri din Familia Regală Britanică. Evenimentul a avut loc miercuri la Palatul Buckingham, fiind o tradiţie regală, iar Meghan Markle şi Prinţul Harry, dar şi Prinţul William împreună cu Ducesa de Cambridge, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte nu puteau lipsi. Cu această ocazie regina a putut să-şi vadă din nou familia reunită în jurul unei mese festive, mai ales că nu toţi vor ajunge de Crăciun la Casa Sandringham, reşedinţa familiei regale în care Regina petrecere sărbătorile de iarnă în fiecare an.

image

Aşa că ieri a fost o paradă a membrilor familiei regale şi, dacă pe unii dintre ei nu i-am mai văzut de ceva vreme, cum ar fi câteva dintre nepoatele Reginei Elisabeta - Prinţesa Eugenie şi Prinţesa Beatrice, pentru Meghan Markle a fost primul eveniment de Crăciun în sânul familiei regale.

image

Da, este pentru prima dată când logodnica Prinţului Harry se va întâlni cu familia extinsă a Marii Britanii. Apariţia sa de la palat vine la doar o săptămână după ce fosta actriţă a participat la petrecerea de Crăciun a personalului de la Kensington, iar prezenţa sa la prânzul organizat de regină este încă o dovadă a faptului că Meghan este bine primită de către membrii familiei viitorului său soţ. Meghan a fost surprinsă la porţile Palatului Buckingham în maşină cu Prinţul Harry, iar pe feţele lor zâmbitoare se citea nerăbdarea de a se întâlni cu întreaga familie. Chiar dacă fotografiile sunt nişte instantanee nu tocmai reuşite, Meghan a fost preţioasă cu această ocazie, purtând o rochie midi semnată Self-Portrait, cu dantelă în partea de sus, accesorizată cu cercei cu diamante.

image

Reginei li s-au alăturat şi Ducele şi Ducesa de Cambridge, alături de copii lor, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, împreună cu dădaca micuţilor, Maria Teresa Turrion Borrallo. Fotografii i-au surprins pe cei 5 în maşină, Prinţul William purtând un costum clasic şi cravată închisă la culoarea, în timp ce Kate Middleton, însărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului, era îmbrăcată cu o haină neagră. Prinţul George şi Prinţesa Charlotte au stat pe bancheta din spate, iar în mijlocul lor dădaca spaniolă. Goerge a arătat foarte bine într-o jachetă bleumarin de la Amaia Kids, iar Charlotte, simpatică ca de obicei, a purtat roşu.

Foto: Splash News, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințesa Catherine, vizită în Irlanda de Nord, Foto Profimedia (11) jpg
meghan81 jpg
regalii profimedia jpg
caroline de monaco profimedia jpg
Regina Letizia la Madrid, Foto Profimedia (12) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
kate middleton profi jpg
cuplu regal profi jpg
camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg