Meghan Markle și Prințul Harry, primul Crăciun în calitate de logodnici. S-au întâlnit cu toată familia la Palatul Buckingham

Prânzul anual organizat de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu câteva zile înainte de Crăciun a reunit și anul acesta o mulțime de membri din Familia Regală Britanică. Evenimentul a avut loc miercuri la Palatul Buckingham, fiind o tradiție regală, iar Meghan Markle și Prințul Harry, dar și Prințul William împreună cu Ducesa de Cambridge, Prințul George și Prințesa Charlotte nu puteau lipsi. Cu această ocazie regina a putut să-și vadă din nou familia reunită în jurul unei mese festive, mai ales că nu toți vor ajunge de Crăciun la Casa Sandringham, reședința familiei regale în care Regina petrecere sărbătorile de iarnă în fiecare an.

Așa că ieri a fost o paradă a membrilor familiei regale și, dacă pe unii dintre ei nu i-am mai văzut de ceva vreme, cum ar fi câteva dintre nepoatele Reginei Elisabeta – Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice, pentru Meghan Markle a fost primul eveniment de Crăciun în sânul familiei regale.

Da, este pentru prima dată când logodnica Prințului Harry se va întâlni cu familia extinsă a Marii Britanii. Apariția sa de la palat vine la doar o săptămână după ce fosta actriță a participat la petrecerea de Crăciun a personalului de la Kensington, iar prezența sa la prânzul organizat de regină este încă o dovadă a faptului că Meghan este bine primită de către membrii familiei viitorului său soț. Meghan a fost surprinsă la porțile Palatului Buckingham în mașină cu Prințul Harry, iar pe fețele lor zâmbitoare se citea nerăbdarea de a se întâlni cu întreaga familie. Chiar dacă fotografiile sunt niște instantanee nu tocmai reușite, Meghan a fost prețioasă cu această ocazie, purtând o rochie midi semnată Self-Portrait, cu dantelă în partea de sus, accesorizată cu cercei cu diamante.

Reginei li s-au alăturat și Ducele și Ducesa de Cambridge, alături de copii lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, împreună cu dădaca micuților, Maria Teresa Turrion Borrallo. Fotografii i-au surprins pe cei 5 în mașină, Prințul William purtând un costum clasic și cravată închisă la culoarea, în timp ce Kate Middleton, însărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului, era îmbrăcată cu o haină neagră. Prințul George și Prințesa Charlotte au stat pe bancheta din spate, iar în mijlocul lor dădaca spaniolă. Goerge a arătat foarte bine într-o jachetă bleumarin de la Amaia Kids, iar Charlotte, simpatică ca de obicei, a purtat roșu.

Foto: Splash News, Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA