Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au întors din luna de miere. Ce eveniment important îi aşteaptă mâine?

8 iunie, 2018
7 trooping jpeg

În timp ce locaţia în care şi-au petrecut luna de miere rămâne secretă, un lucru este sigur: Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor participa mâine la un eveniment de familie important, iar noi vom avea ocazia să-i vedem la balconul regal, de la Palatul Buckingham.

Vor participa la Trooping the Colour

Potrivit presei britanice, Ducii de Sussex s-au întors în Londra, la reşedinţa lor din Palatul Kensington, după câteva zile pe care şi le-au petrecut într-o locaţie secretă. Cei doi s-au întors în oraş la timp, pentru Trooping The Colour, evenimentul care sărbătoreşte, anual, domnia Reginei Elisabeta a II-a.

Cu această ocazie, toată familia regală urmăreşte o parada militară şi participă la tot soiul de evenimente care o sărbătoresc pe suverana britanică. La sfârşitul exerciţiului, toată familia regală apare la balconul regal, de la Palatul Buckingham, de unde  salută mulţimea entuziastă, strânsă în faţa palatului.

Anul trecut. Familia regală britanică la Trooping the Colour

Va fi, aşadar, ocazia prin care Meghan Markle îşi va face debutul la Troping the Colour, dar şi prima apariţie a cuplului proaspăt-căsătorit la balconul regal de la Palatul Buckingham. Abia aşteptăm să-i vedem!Recente pe Ok! Magazine

printesa diana jpg
mrlt jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg