Meghan Markle și Prințul Harry s-au logodit în secret? Iată ce spun apropiații!

Faptul că Meghan Markle a apărut deja, la un eveniment oficial, alături de iubitul ei, Prințul Harry, pentru mulți e un semnal că relația lor a trecut la un alt nivel. Iar declarațiile apropiaților lor par să susțină această idee.

Pe 25 septembrie, au apărut pentru prima dată împreună la un eveniment oficial

Peste Ocean, se zvonește că actrița din ”Suits” a fost cerută deja în căsătorie de către prințul roșcovan, deși n-au făcut încă niciun anunț public. Chipurile, faptul că aceasta a apărut alături de el la un eveniment atât de important precum a fost ”Invictus Games” a fost dovada că au făcut pasul cel mare în relația lor.

Ba mai mult, un apropiat de-al cuplului a relatat pentru E! Online că cei doi sunt ca și logodiți și că sunt deja discuții despre nunta regală. ”Chiar dacă Meghan nu poartă vreun inel de logodnă, putem spune că cei doi sunt ca și logodiți. Au vorbit despre planurile de nuntă deschis, iar familia și prietenii se gândesc deja la ținutele pentru nunta lor”, spune o sursă din apropierea cuplului.

Sunt împreună de un an și jumătate

Ei bine, nu știm dacă acest fapt e adevărat, însă e clar că relația lor a făcut un pas în plus, dat fiind faptul că au avut curajul de a apărea în public, în calitate de cuplu. Așteptăm, așadar, să vedem cât de repede va veni anunțul logodnei. Momentan, știm că Meghan are aprobarea membrilor Casei Regale Britanice și că Prințul Harry pare topit după ea.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA