Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au anunţat "demisia". Cei doi renunţă la rangul de membri ''seniori'' ai familiei regale britanice

9 ianuarie, 2020
1 meghan markle si printul harry renunta 5 jpg jpeg

Meghan Markle şi Prinţul Harry au anunţat în seara de 8 ianuarie că renunţă la rangul de membri ''seniori'' ai familiei regale britanice.

Schimbări majore la început de an în aceea ce priveşte familia regală britanică. Meghan Markle şi prinţul Harry au luat o decizie surprinzătoare. Cei doi duci au anunţat că renunţă la rangul de membri „seniori” ai Casei regale britanice fără să se fi consultat înainte cu regina Elisabeta a II-a şi cu prinţul William.

Harry şi Meghan au anunţat pe Instagram că au hotărât să renunţe la rangul de membri seniori ai Casei regale, ceea ce înseamnă că cei doi fac un pas în spate şi se distanţează. Ducii îşi vor împărţi timpul între Marea Britanie şi America de Nord şi mai spun că vor munci pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar.

"Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri seniori ai familiei regale şi să muncim pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar, dar vom continuă să o susţinem deplin pe Majestatea Să Regina. Cu încurajarea dumneavoastră, în special în ultimii ani, ne simţim pregătiţi să facem acest pas"

3 meghan markle si printul harry renunta 1 jpg jpeg

Reacţia Palatului Buckingham după ce prinţul Harry şi Meghan Markle au decis să renunţe la rangul de “seniori” în familia regală 

Palatul Buckingham a primit cu dezamăgire vestea. De altfel, şi reacţia oficială a fost foarte scurtă: „ Discuţiile cu ducele şi ducesa de Sussex sunt într-un stadiu incipient. Le înţelegem dorinţa de a avea o abordare diferită, dar acestea sunt chestiuni complicate care vor dura mult”, arată un comunicat al Palatului Buckingham.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg