Meghan Markle simte „antipatie enormă” față de britanici! Nu are de gând să revină curând în Anglia

5 iunie, 2024

Pentru Meghan Markle, Marea Britanie e doar țara natală a soțului ei și atât!

Meghan Markle, Getty (7) jpg

Meghan Markle a fost acuzată că are o „antipatie enormă” față de britanici. Ducesa de Sussex, împreună cu soțul ei, Prințul Harry, au renunțat la rolul lor ca membri seniori ai familiei regale britanice în urmă cu ani de zile și s-au mutat în Montecito, California.

De atunci, Prințul Harry a făcut câteva călătorii în Marea Britanie, dar Meghan Markle a revenit de puține ori în Anglia. Jurnalistul Angela Levin a susținut că rarele vizite ale lui Meghan în Marea Britanie indică faptul că acesteia nu îi agreează deloc pe britanici.

Expertul regal a declarat pentru GB News: „Ea nu ne place. Ea nu vrea să fie aici. Când a venit cu avionul înainte de a pleca în Africa, nici măcar nu a ieșit de pe Aeroportul Heathrow.

A rămas acolo și a așteptat. Aversiunea ei față de noi este enormă”. Luna trecută, Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie pentru a participa la o ceremonie de celebrare a celei de-a zecea aniversări a Jocurilor Invictus, la Londra. Dar a făcut acest lucru fără Meghan Markle, care, în schimb, a zburat pe aeroportul Heathrow pentru a se întâlni cu soțul ei înainte ca aceștia să călătorească în Nigeria pentru o vizită de trei zile în țara africană.

Relația lui Meghan Markle cu familia regală britanică s-a stricat după ce ea și soțul ei au făcut mai multe afirmații bombă la adresa firmei după mutarea lor în SUA în urmă cu patru ani. Pe de altă parte, s-a speculat că Prințul Harry ar putea lua în considerare obținerea cetățeniei americane, o mișcare prin care atât el, cât și Meghan Markle și-ar putea pierde titlurile de duce și ducesă de Sussex. Jurnalistul a mai comentat: „Nu cred că vrea ca Harry sau ea însăși să le piardă. Dacă vrea să facă politică pentru America, trebuie neapărat să facă asta.

Cred că în Marea Britanie, am fi cu toții destul de mulțumiți dacă Harry ar renunța efectiv la titluri. Comportamentul său aici față de familia sa este atât de atroce și nu prea îi mai vrem aici”.

Harry și Meghan sunt Ducele și Ducesa de Sussex de când regretata regină Elisabeta le-a acordat titlurile ca dar de nuntă în 2018. Cu toate acestea, de când s-au retras din îndatoririle regale, mulți au cerut ca titlurile lor să fie eliminate.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sophie Ducesa de Edinburgh la crama Domaine Evremond, Profimedia (3) jpg
Regina Mary, Regele Frederik, Prințul moștenitor Christian și frații lui Foto Getty Images (3) jpg
Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
Regina Letizia a Spaniei profimedia 0912123343 jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg