Meghan Markle, singura regalitate care nu a purtat o broşă la centenarul RAF

10 iulie, 2018
brosa meghan markle jpeg

Noua intrată în familia regală britanică a fost nevoită să înveţe, în scurt timp, protocolul regal şi cutumele coroanei, pentru a lua parte la toate evenimentele oficiale ori îndatoririle regale. Astăzi, la doar o zi de la botezul Prinţului Louis, Meghan Markle, noua Ducesă de Sussex, a luat parte la ceremonia religioasă, organizată la Westminster Abbey, în cinstea împlinirii a o sută de ani de la înfiinţarea a Royal Air Force.

Meghan, singura fără o broşă la RAF

Alături de ea s-au aflat, desigur, şi ceilalţi membri ai Casei Regale Britanice, în frunte cu Regina Elisabeta a II-a. Astfel, cei patru copii ai reginei Elisabeta, respectiv Prinţul Charles, Prinţesa Regală Anne, Prinţul Edward şi Prinţul Edward, dar şi partenerii lor de viaţă s-au prezentat, la primele ore ale dimineţii, la Westminster Abbey.

Prezenţa lui Meghan Markle a fost uşor de reperat, dat fiind faptul că e prima oară când aceasta participă la un eveniment organizat la Westminster Abbey, alături de întreaga familie regală britanică. Ducesa n-a dezamăgit cu alegerea ei vestimentară, însă din outfitul ei a lipsit cu desăvârşire un accesoriu: broşa pe care toate celelalte femei din familia regală o deţin.

Meghan nu are încă nicio distincţie

Simpatizanţii regali au sesizat imediat broşa Dacre, cu diamante, pe care Kate a accesorizat-o outfitului ei Alexander McQueen şi despre care se ştie că este cea mai mare distincţie care poate fi acordată unei femei cadet. Totuşi, mulţi sunt curioşi cum Kate, care nu e cadet, a primit-o şi de ce Meghan nu are una, din moment ce amândouă deţin titlul de ”ducesă”.

Kate şi broşa ei

Ei bine, explicaţia a venit tocmai de la purtătorul de cuvânt de la Palatul Buckingham, care a precizat că Ducesa de Cambridge a primit această distincţie în urma numirii ei drept Honorary Air Commandant al organizaţiei. Kate a purtat cel mai recent, în public, această distincţie, în 2016, la cea de-a 75-a aniversare a organizaţiei.

Regina Elisabeta

La ceremonia RAF, de astăzi, Regina Elisabeta a purtat ”Jardine Star Brooch”, care prezintă un diamant înconjurat de alte opt diamante mai mici, în timp ce Ducesa de Cornwall a fost văzută etalând o broşă RAF, în calitate de Honorary Air Commodore of RAF Halton. Prinţesa Anne, la rându-i Honorary Air Commodore of Royal Air Force Brize Norto, a ales să afişeze tot o broşă RAF, aurie.  Cât despre Meghan, ea va trebui să mai aştepte pentru a i se acorda o astfel de distincţie. Are, însă, toate şansele să primească o distincţie, din moment ce soţul ei a servit în armată timp de zece ani.

Ducesa de CornwallRecente pe Ok! Magazine

heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg