Meghan Markle, sobră și tristă la un eveniment recent. Prințul Harry i-a stat alături

Este o perioadă foarte aglomerată pentru viitoarea ducesă! Acum că Ducesa de Cambridge se află în concediu de maternitate, lui Meghan și lui Harry le-au fost atribuite mai multe îndatoriri regale, ceea ce face ca agenda lor să fie plină. Azi, de dimineață, Meghan și Prințul Harry al Marii Britanii au participat la un eveniment comemorativ în Wellington Arch, Hyde Park.

Meghan Markle, sobră la un eveniment comemorativ

La ora 5 dimineața, Meghan și Harry au fost prezenți la evenimentul comemorativ ”Anzac Day”, care amintește despre soldații din Australia și Noua Zeelandă căzuți în război, conflicte armate ori operațiuni de obținere a păcii. Cei doi au păstrat o postură sobră pe întregul eveniment și au depus o coroană în amintirea acestora. ”În memoria celor care au făcut sacrificiul suprem și a celor a căror vieți s-au schimbat pentru totdeauna. Harry”, stătea scris pe coroana depusă de Prințul Marrii Britanii.

La 5 dimineața!
Prințul Harry și Meghan Markle

La acest eveniment trist și sobru, Meghan a avut o apariție întocmai. A ales să poarte un palton gri, lung, care prezenta rând dublu de nasturi, și pe dedesubt o rochie neagră, simplă. Și-a accesorizat ținuta cu o pălărie cu boruri largi, neagră, un clutch și pantofi stilettos asortați. La fel de elegant și de sobru a fost și Prințul Harry, care, însă, și-a purtat și decorațiunile militare pe palton.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA