Meghan Markle, spectaculoasă în negru! Iată cum a apărut alături de soţ şi de Ducii de Cambridge

10 iulie, 2018
Members Of The Royal Family Attend Events To Mark The Centenary Of The RAF jpeg

La o zi după botezul prinţului Louis, întreaga familie regală britanică s-a prezentat la un eveniment oficial în Londra. Astfel, regina, care a lipsit de la botezul nepotului ei, dar şi cei patru copii ai ei şi cu partenerii lor, dar şi nepoţii, Ducii de Sussex şi Ducii de Cambridge, au participat la ceremonia religioasă organizată cu ocazia împlinirii centenarului RAF, la Westminster Abbey.

foto: SplashNews, Getty Images

Ducii de Cambridge şi Ducii de Sussex

Şi dacă la botezul prinţului Louis, care a avut loc ieri, Ducesa de Sussex a avut o apariţie ternă, la evenimentul de astăzi a dat clasă întregii familii regale. Ea a ales să poarte un outfit spectaculos, negru, semnat de casa de modă Dior, care prezenta cloş în partea de jos şi un guler în formă de bărcuţă, formă preferă de ea.

image image

Accesorizat cu o pălărie de tip fascinator, outfitul lui Meghan l-a eclipsat de departe pe cel al lui Kate, care n-a reuşit decât să plictisească cu o ţinută atât de comună, de care pare că nu se mai desprinde. A fost, fără doar şi poate, o nouă declaraţie de modă din partea fashionistei Meghan, care aduce un aer fresh şi atât de necesar familiei regale britanice. Rămâne de văzut cum vor privi, pe termen lung, contribuabilii alegerile vestimentare, costisitoare ale Ducesei de Sussex. În rest, chapeau Meghan!Recente pe Ok! Magazine

printesa diana jpg
mrlt jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg