Meghan Markle, spectaculoasă în negru! Iată cum a apărut alături de soț și de Ducii de Cambridge

La o zi după botezul prințului Louis, întreaga familie regală britanică s-a prezentat la un eveniment oficial în Londra. Astfel, regina, care a lipsit de la botezul nepotului ei, dar și cei patru copii ai ei și cu partenerii lor, dar și nepoții, Ducii de Sussex și Ducii de Cambridge, au participat la ceremonia religioasă organizată cu ocazia împlinirii centenarului RAF, la Westminster Abbey.

foto: SplashNews, Getty Images

Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex

Și dacă la botezul prințului Louis, care a avut loc ieri, Ducesa de Sussex a avut o apariție ternă, la evenimentul de astăzi a dat clasă întregii familii regale. Ea a ales să poarte un outfit spectaculos, negru, semnat de casa de modă Dior, care prezenta cloș în partea de jos și un guler în formă de bărcuță, formă preferă de ea.

Accesorizat cu o pălărie de tip fascinator, outfitul lui Meghan l-a eclipsat de departe pe cel al lui Kate, care n-a reușit decât să plictisească cu o ținută atât de comună, de care pare că nu se mai desprinde. A fost, fără doar și poate, o nouă declarație de modă din partea fashionistei Meghan, care aduce un aer fresh și atât de necesar familiei regale britanice. Rămâne de văzut cum vor privi, pe termen lung, contribuabilii alegerile vestimentare, costisitoare ale Ducesei de Sussex. În rest, chapeau Meghan!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA