Meghan Markle, spectaculoasă și cu a doua ținută în vizita din Columbia. Ducii au fost primiți cu căldură

16 august, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle au avut parte de o primă zi reușită în vizita lor din Columbia. Periplul columbian va dura patru zile.

Meghan și Harry, vizită în Columbia jpg

Pare o amintire a vremurilor bune de altădată, când Ducii de Sussex mergeau în turnee regale. Și se vede treaba că au același ”lipici” la public ca atunci când erau membri regali activi.

Prințul Harry, Ducele de Sussex și Meghan Markle, Ducesa de Sussex, au vizitat a doua locație a zilei ieri, 15 august, alături de vicepreședintele Francia Marquez și Rafael Yerney Pinillo.

Meghan și Harry, vizită în Columbia 2 jpg

Îmbrăcați mult mai casual, s-au delectat cu un spectacol artistic la o școală de arte din Bogota, iar imaginile au fost facilitate prin amabilitatea biroului vicepreședintelui, dar și a fundației Archewell, societatea Ducilor de Sussex.

Așadar, a doua oprire a zilei de ieri a fost la Centrul Național de Arte Delia Zapata Olivella și au fost întâmpinați de ministrul Juan David Correa Ulloa și de directorul muzeului Xiomara Suescún, ocazie cu care Meghan Markle a avut o apariție splendidă, într-o rochie senzațională Johanna Ortiz!

Meghan și Harry, vizită în Columbia 1 jpg

Mari iubitori de artă, în timpul vizitei, Harry și Meghan au fost răsfățați cu diverse piese culturale. Cuplul s-a bucurat de un fragment din piesa Lose Yourself, regizată de actorul și dramaturgul Fabio Rubiano.

De asemenea, l-au cunoscut și ascultat pe Alexis Play, un muzician, compozitor și interpret Chocoano, care contopește folclorul muzical al acestei regiuni a țării cu rap-ul.

La încheierea vizitei, vicepreședinta și înalții oaspeți i-au cunoscut pe artiștii Teatro Danza Pies del Sol, care purtau costume impresionante și au avut un moment ce poartă denumirea ”Sărutul unui  colibri”.

Meghan și Harry, vizită în Columbia 3 jpg

Piesa a fost inspirată din tradiția ancestrală a popoarelor amerindiene în care pasărea colibri este prezentată nu doar ca un tribut adus zeului Soarelui și al războiului, Huitzilopochtli, dar și ca un canal între divin și uman, subliniind rolul său de mesager sacru.

Ducele și ducesa de Sussex s-au simțit foarte bine și i-au aplaudat cu căldură pe toți interpreții, dansatorii, actorii și echipa care a fost implicată în programul zilei.

Foto: Vicepresidencia de la República de Colombia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG