Meghan Markle, splendidă la braţul Prinţului Harry. Au mers la nunta nepoatei Prinţesei Diana

18 iunie, 2018
meghan harry nunta jpeg

Săptămâna trecută, care a marcat şi prima apariţie într-un eveniment solo cu regina Marii Britanii, s-a încheiat cu un alt eveniment oficial pentru Meghan Markle, Ducesă de Sussex. Aceasta a participat, alături de soţul ei, la nunta Celiei McCorquodale, nepoata Prinţesei Diana.

Meghan şi Harry, la nunta Celiei McCorquodale

Duminică, în Lincolnshire, nepoata Prinţesei Diana, Celia, s-a căsătorit cu alesul inimii sale. De la ceremonie nu putea lipsi verişorul ei, Prinţul Harry, care a venit însoţit, desigur, de frumoasa lui soţie, Meghan Markle. Aceştia au fost surprinşi printre primii invitaţi la nuntă, purtând outfituri deosebite, în ton cu solemnitatea evenimentului.

Meghan Markle a strălucit într-o rochie Oscar de la Renta

Şi dacă pentru evenimentul la care a participat alături de Regină a ales un outfit Givenchy, pentru această nuntă Meghan a îmbrăcat o rochie Oscar de la Renta. O altă semnătură celebră, aşadar, care nu e tocmai privită cu ochi buni de către contribuabili. Şi asta pentru că britanicii sunt învăţaţi cu alegerile ”safe” ale lui Kate, cu ţinutele reciclate şi cu mai puţini bani cheltuiţi pe ţinute semnate de designeri faimoşi.

Alături de verişorul lui Harry, Louis Spencer

Revenind la Meghan, aceasta a îmbrăcat o rochie Oscar de la Renta, foarte elegantă, dar totodată lejeră, care i-a permis să aibă o apariţie extrem de reuşită. Ea şi-a accesorizat rochia care prezenta un imprimeu floral cu un clutch şi o pălărie de tip fascinator. La fel de elegant a fost şi soţul ei, Prinţul Harry optând pentru frac elegant, cu vestă bej şi cravată asortată ţinutei lui Meghan.

Celia a purtat tiara Spencer, care i-a aparţinut prinţesei DianaRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg