Meghan Markle, surprinsă și dezamăgită că Prințul Harry are puțini bani

28 februarie, 2023

În fiecare zi, aflăm lucruri noi despre Meghan Markle și nu unele care să-i facă cinste.

Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg

Autorul regal Tom Bower a apărut în cadrul emisiunii GB News la începutul acestei luni, acolo unde a vorbit despre relația timpurie a cuplului Meghan - Harry.

Discutând despre preconcepțiile greșite ale ducesei despre Familia Regală, autorul cărții de succes Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors a descris-o pe fosta actriță drept „obsedată de bani”.

„Marea ei surpriză și dezamăgire a fost că Prințul Harry avea foarte puțini bani. Ea își imaginase că el valora sute de milioane, dacă nu miliarde”, a declarat Bower. „Meghan vrea să călătorească în mașini luxoase și să aibă avioane private la comandă”.

Pe când erau încă membri activi ai familiei regale, Prințul Harry și Meghan Markle au fost finanțați în mare parte din veniturile obținute de pe urma Ducatului de Cornwall al Regelui Charles.

În urma deciziei cuplului de a părăsi firma, s-a raportat că Charles i-a plătit fiului său cel mic, în medie, aproximativ 2,3 milioane de lire sterline pe an, banii proveniți din încasările de pe urma proprietății în valoare de 1,2 miliarde de lire sterline.

Această sumă a acoperit 95% din cheltuielile administrative ale celor doi, restul de cinci procente provenind din Grantul Suveran anual de 82 de milioane de lire sterline, finanțat de contribuabili, care este acordat celor mai înalți membri ai familiei regale.

În interviul lor exploziv cu Oprah Winfrey, Prințul Harry a spus că a trebuit să se bazeze pe moștenirea sa personală după ce el și Meghan Markle au părăsit familia regală. „Am doar ceea ce mi-a lăsat mama. Fără asta, nu am fi putut trăi”, a declarat atunci Harry.

Se spune că Harry a moștenit aproximativ 20 de milioane de lire sterline de la mama sa, Prințesa Diana, care a murit când el avea doar 12 ani. Regina-mamă Elisabeta, mama Elisabetei a II-a, i-a lăsat, de asemenea, o moștenire de circa 7 milioane de lire sterline.

Oricum ar fi, e clar că Ducii de Sussex câștigă, acum, destul de bine de pe urma poveștilor cu și despre familia regală britanică.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg