Meghan Markle va fi condusă la altar de către tatăl său?

Cum mai sunt doar câteva luni până la nunta Prințului Harry cu actrița Meghan Markle, desfășurătorul evenimentului începe să prindă contur. Iar cine o va conduce la altar pe logodnica prințului roșcovan este un detaliu pe care toți abia așteaptă să-l afle.

Meghan și Harry se vor căsători în luna mai a acestui an

Ei bine, sora vitregă a actriței, Samantha Grant, a oferit un interviu în cadrul emisiunii britanice „The Wright Stuff”, difuzată pe Channel 5, în care a vorbit despre acest amănunt atât de important pentru familia actriței. Samantha, cu care Meghan n-are tocmai o relație bună, a declarat că tatăl lor, Thomas Markle, o va conduce, fără doar și poate, la altar pe fiica lui cea mică.

Thomas și Meghan, pe când era doar un copil

”Da, o s-o conducă. Doar dacă, Doamne ferește!, se va întâmpla ca avionul lui să se prăbușească. (…) Altfel, va fi acolo într-un fel sau altul. Așadar, orice alt zvon care susține contrariul este fals”, a declarat Samantha în timpul acestui interviu.

Aşadar, Thomas Markle va fi cel care o va înmâna Prinţului Harry pe Meghan, respectând astfel tradiţia. Desigur, acest lucru n-a fost confirmat încă de Palatul Kensington, aşadar rămâne să vedem dacă va deveni o certitudine acest lucru. Momentan, știm că tatăl viitoarei mirese a preferat să păstreze tăcerea în legătura cu nunta fiicei sale și a refuzat orice intervenție radiofonică ori televizată vizavi de acest subiect. Mama sa, însă, Doria a și apărut alături de viitorii însurăței și a emis un comunicat oficial, din partea ei și a fostului ei soț, imediat după anunțul logodnei dintre Meghan și Prințul Harry.

Doria Radlan, mama lui Meghan, alături de Prințul Harry

Cu aceeași ocazie, Samantha a precizat și că va participa la nunta surorii sale vitrege, dacă aceasta o va invita.

Samantha și Meghan Markle, în copilăria actriței

”Invitațiile nu au fost trimise încă. Dar sper că voi fi invitată și, bineînțeles, că mi-ar plăcea să fiu acolo. (…) Vă închipuiți că sunt destul de încântată în legătură cu nunta regală. E vorba despre sora mea care a crescut, sora mea mai mică”, a mai spus aceasta.

Samantha, sora vitregă a lui Meghan, în prezent
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA