”Meghan Markle va fi prinţesa oamenilor”. Cine o apără pe logodnica Prinţului Harry?

20 aprilie, 2018
Prince Harry And Meghan Markle Visit Star Hub jpeg

După ce fratele său, Thomas Markle, a apărut în presă cu declaraţii denigratoare la adresa lui Meghan, susţinând că aceasta îşi doreşte dinadins să aibă faima şi reputaţia Prinţesei Diana, iată o altă voce care o susţine pe fosta actriţă!

Priyanka şi Meghan sunt prietene de foarte mult timp

Meghan (36) are propria ei echipă de susţinători şi este una de la Hollywood! Actriţa Priyanka Chopra este una dintre acele voci care o susţin vehement pe logodnica lui Harry, menţionând că este o persoană ”purternică şi cu spirit liber”, atât de necesară oamenilor de rând. ”Acest spirit liber, mereu cu zâmbetul pe buze, şi-a găsit prinţul, s-a îndrăgostit de el şi a făcut ca lumea asta cinică să creadă din nou în basme. Dar, mai mult de atât, Meghan este un influencer într-o lume care are nevoie disperată de o figură publică care să inspire”, spune Priyanka despre buna ei prietenă, Meghan Markle.

Tot Priyanka este cea care a oferit câteva informaţii neştiute din cuplul Meghan-Harry. Ea a dezvăluit că cei doi logodnici vor porni în această călătorie comună ca doi oameni cu drepturi egale, cu gânduri şi simţăminte identice. ”Meghan, stând umăr lângă umăr cu Harry, va fi o prinţesă a oamenilor. Cu ea, tot ce vezi este real şi ceea ce vine de la ea sunt lucruri cu care toată lumea poate rezona. Te iubesc, Meghan! Să trăieşti fericită pentru totdeauna.”, este mesajul emoţionant al actriţei pentru şi despre prietena sa, Meghan Markle.

Şi Serena Williams este aşteptată la nuntă

Priyanka este aşteptată să se numere printre invitaţii de seamă de pe 19 mai, atunci când Meghan şi Harry îşi vor jura iubire veşnică la Castelul Windsor. Alături de actriţă va fi, cel mai probabil, şi Serena Williams şi Abigail Spencer, prietene foarte bune de-ale lui Meghan.Recente pe Ok! Magazine

heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg