Meghan Markle va lua parte la nunta Pippei Middleton, alături de Prințul Harry!

Potrivit presei internaționale, Meghan Markle le-a cerut producătorilor serialului ”Suits” să-i ofere zile libere în perioada 15-22 mai, pentru a participa la nunta Pippei Middleton, care are loc pe 20 mai, în Berkshire.

Meghan, pe lista invitaților la nunta Pippei Middleton

Desigur, nu este o informație confirmată, însă dacă se dovedește a fi adevărată, avem parte de o primă dovadă incontestabilă că relația lui Meghan cu Prințul Marii Britanii este una chiar trainică și de viitor.

Așadar, se așteaptă ca Meghan Markle să sosească la brațul Prințului Harry la nunta surorii lui Kate Middleton, marcând, astfel, o primă apariție de cuplu publică, la un eveniment oficial ce ține de Casa Regală Britanică. Cu alte cuvinte, Meghan ține în mână biletul de intrare în familia regală.

Amintim că Meghan și Harry au o relație încă din primăvara anului 2016 și că, în tot acest timp, Prințul Harry și iubita sa au făcut naveta între mai multe țări pentru a se vedea. Relația lor a fost confirmată în toamna anului trecut, când Casa Regală Britanică a emis un comunicat oficial prin care se făcea apel la dreptul la viață privată în cazul ”noii iubite” a Prințului Harry.

Au mai fost la o nuntă, împreună, în Jamaica.

foto: Instagram / arhivă OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA