Meghan Markle va naşte fără soţul ei alături? Planul secret al Prinţului Harry, care se va muta în Norvegia!

11 ianuarie, 2019
1 gettyimages 995205176 jpg jpeg

Presa din Marea Britanie a scos la iveală zilele trecute unele informaţii pe care Prinţul Harry nu ar fi dorit ca jurnaliştii să le afle.

Din câte se pare, Ducele de Sussex ar urma să părăsească Marea Britanie în curând, iar destinaţia în care va ajunge este Norvegia. Însă de ce se va întâmpla acest lucru? Potrivit informaţiilor apărute în presă, Prinţul Harry se va alătura trupelor britanice care se antrenează în Norvegia pentru a contracara un posibil atac al armatei ruse.

În prezent, în Norvegia se află aproximativ 1.000 de militari britanici şi alţi 7.000 de militari din alte ţări aliate, iar exerciţiul la care soţul lui Meghan Markle va participa va dura 12 săptămâni. Dacă informaţiile care au fost făcute publice de jurnaliştii britanici sunt reale, Ducesa de Sussex ar urma să nască fără a-l avea alături pe soţul ei!

image

„Prinţul Harry va fi implicat în exerciţiu şi în elaborarea planurilor secrete de luptă. Infanteria marină este principala forţă care va proteja flancul nordic al Europei în cazul unui conflict. Ducele se bucură de rolul pe care îl are în Infanteria Marină Regală şi ia acest lucru în serios“, a spus un apropiat de-al lui Harry.Recente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg