Meghan Markle, văzută pentru prima dată alături de Harry, după lansarea cărții Spare

3 februarie, 2023

Meghan Markle a fost de nevăzut și de neauzit după lansarea în librării a cărții cu dezvăluiri-bombă a Prințului Harry.

meghan markle 4 jpg

Ducesa și Ducele de Sussex au fost invitați la ceremonia prin care vedeta TV Ellen DeGeneres și soția sa, actrița Portia De Rossi, și-au reînnoit jurămintele de nuntă.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost filmați sărbătorind cu vecina lor din cartierul Montecito din Santa Barbara la un eveniment la care au participat numeroase vedete americane. Căsătorită de 14 ani cu Ellen, Portia de Rossi a împlinit vârsta de 50 de ani marți, iar cuplul a organizat o petrecere la noul lor conac de 70 de milioane de dolari din Montecito.

Ocazia a fost și mai memorabilă, deoarece Ellen și Portia și-au surprins oaspeții reînnoindu-și jurămintele de nuntă în cadrul unei ceremonii oficiate de însăși vedeta TV Kris Jenner.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți alături de Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Katy Perry și Orlando Bloom într-un clip de la acest eveniment, share-uit de Ellen pe Twitter.

Meghan și Harry la Ellen jpeg

Imaginile o arată pe Portia într-o rochie de mireasă, în timp ce Kris Jenner declară: „Bine ați venit la petrecerea aniversară a Portiei și în cea mai nouă casă a unuia dintre cuplurile mele preferate.”

Camera se îndreaptă apoi în jur, către mulțimea de invitați care aplaudă, printre care pot fi văzuți și Ducii de Sussex. 

Postând clipul pe Twitter, Ellen a scris următoarele: „Portia m-a surprins la petrecerea ei de naștere cu reînnoirea jurămintelor noastre. Mulțumesc lui Kris Jenner pentru oficiere și Portiei pentru că a fost cel mai mare cadou pentru mine, chiar și de ziua ei.”

Conacul Montecito al lui Harry și Meghan, în valoare de 14 milioane de dolari, se află la o aruncătură de băț distanță de casa lui Ellen și Portia, iar cele două cupluri se pare că au format, deja, o legătură de amiciție, cu atât mai mult cu cât Meghan a apărut chiar și-ntr-o ediție specială a emisiunii lui Ellen.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg