Meghan nu mai vrea ”să pună piciorul în Marea Britanie”. Decizia îl afectează pe Prințul Harry enorm

29 noiembrie, 2023

Prințul Harry ar fi fost dornic să se întoarcă în Marea Britanie pentru a fi mai aproape de familia sa, dar potrivit unui autor regal, Meghan Markle a exclus acest lucru.

Harry şi Meghan FOTO Profimedia

Chiar dacă în cazul Ducelui de Sussex sângele apă nu se face și cochetează cu ideea unei reveniri în patria mamă, se pare că acest lucru este complet exclus de soția sa, Ducesa de Sussex. Meghan Markle nu are nicio dorință să se întoarcă în Anglia.

Potrivit lui Omid Scobie, autorul Finding Freedom, dar și a celei mai recente cărți Endgame, care face deja furori în întreaga lume, apare ideea centrală potrivit căreia Ducesa de Sussex „nu s-a simțit niciodată cu adevărat ca acasă” în Marea Britanie și „nu vrea să mai calce niciodată în Anglia”.

Omid Scobie a mai scris în cartea sa că Meghan Markle este și cea care s-a opus prezenței familiei lor extinse la încoronarea Regelui Charles, în pofida presiunii media și a invitației scrise primite de la Palat. Care a fost motivul, de fapt?

Se arată în Endgame că fosta actriță din Suits a refuzat categoric, întrucât ”nu mai dorește să se scufunde iarăși în vechea telenovelă de la Curte.”

În ciuda faptului că Meghan Markle nu mai vrea să se întoarcă în Marea Britanie, Ducii de Sussex păstrează totuși o relație strânsă cu actualul monarh britanic, Scobie dezvăluind că l-au ținut „la curent cu viața lor de familie, trimițându-i fotografii cu copiii”.

Deși cuplul pare deschis să repare relațiile cu Regele Charles, această carte a lui Omid Scobie, pe care mulți îl numesc „purtător de cuvânt al lui Meghan”, ar putea cauza alte probleme în ceea ce privește reintegrarea cuplului în familie.

În aparență, Ducii de Sussex duc o viață liniștită în California, la Montecito. Copiii lor cu adevărat au fost feriți de dramele prezente în monarhia britanică. Însă pentru cât timp? Izolarea nu poate fi o soluție pe termen lung, nici măcar una care să aducă liniște sufletească.

Foto: Profimedia și Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg