Meghan s-a făcut de râs la primul eveniment regal. Harry și-a pus mâinile în cap!

2 noiembrie, 2023

Ducesa de Sussex își făcea debutul în familia regală când o greșeală petrecută în culise amenința să strice întregul eveniment. Reacția Prințului Harry a fost cât se poate de vizibilă!

image

Un prieten de-ai Prințului Harry a vorbit despre momentul jenant petrecut la primul eveniment regal al lui Meghan Markle. Cu trei luni înainte de nunta regală, fosta actriță americană a susținut un discurs la Endeavour Fund Awards 2018. Din păcate, lucrurile nu s-au întâmplat conform planului inițial și Meghan a început să caute disperată prin foile pe care le avea în fața și nu știa ce să facă. Iar gazda evenimentului, Neil Heritage, era și el încurcat de întreaga situație deloc plăcută. Ce s-a întâmplat?

Amicul lui Harry povestește cum toată lumea încerca să se asigure că era anunțat câștigătorul corect. David Wiseman, directorul Fundației Invictus Games Foundation, și un prieten apropiat de-ai Ducelui de Sussex, a vorbit despre încurcăturile de la eveniment, în timp ce se afla invitat la podcastul A Right Royal Podcast.

„Am încurcat lucrurile! Era prima dată când Meghan vorbea în public ca viitoare Ducesă de Sussex. Eu scrisesem tot scenariul, dar a existat o schimbare de ultim moment din partea echipei lui Meghan. Cu toate astea, ea a primit veriunea veche, iar cea nouă a fost trimisă doar gazdei evenimentului. Se aflau amândoi pe scenă și fiecare avea altă variantă de scenariu în față…”, a povestit David.

„Nu se certau, dar fiecare insista că vestiunea lui era cea valabilă. Se contraziceau și se bălbâiau în fața tuturor chiar la primul discurs public al viitoarei Ducese de Sussex”, a continuat prietenul lui Harry.

„Eu mă aflam în primul rând, stăteam chiar lângă Harry, care-și pusese mâinile în cap și spunea: «O, nu, nu, treceți mai departe, mai departe, săriți peste partea asta, săriți-o!»”, a adăugat Wiseman spre amuzamentul nostru și disperarea celor prezenți.  

Mai multe pentru tine...

David a ținut să precizeze că Meghan i-a trimis un mesaj acestuia mai târziu în care a scris: „David, sunt M, pe bune nu-ți face griji legat de ce s-a întâmplat!”.

Nu-i de mirare că Ducii de Sussex s-au retras din familia regală și-au renunțat la responsabilitățile regale, nu? Lăsând gluma deoparte, Meghan și Harry n-au suportat presiunea la care erau supuși în timp ce se prezentau la evenimentele oficiale și au plecat din țara natală a prințului pentru a duce o viață mult mai liniștită. Dacă au reușit asta sau nu… rămâne de apreciat de fiecare.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg