Meghan și-a schimbat atitudinea față de colegii din producția Suits după ce a început relația cu Harry

22 noiembrie, 2022
meghan si harry

Meghan Markle a devenit „arogantă” față de colegii din Suits după ce l-a cunoscut pe Harry, afirmă un expert regal.

Tom Bowyer susține că ducesa a început să aibă un comportament total diferit după ce și-a cunoscut iubitul și a simțit că rolul ei în familia regală devine tot mai important. Markle a fost acuzată că a devenit „arogantă” pe platourile de filmare după ce relația ei cu Harry a început să prindă contur.

Ducesa de Sussex a apărut în serialul de succes Suits timp de șapte sezoane, timp în care l-a cunoscut pe Prințul Harry. După ce au început să se întâlnească, colegii au simțit că s-a schimbat, potrivit autorului regal Tom Bower.

Înainte de a se căsători cu Harry și de a-și începe noua viață regală ca ducesă de Sussex, Meghan a avut un rol principal în drama juridică de succes Suits. Ea a intrat în pielea personajului timp de șapte sezoane și a plecat în 2018, înainte de nunta ei cu Prințul Harry.

Dar în primele zile ale relației ei cu Prințul, atitudinea ei a început să lase de dorit, spune autorul regal.

„Actorii au descoperit că atitudinea lui Meghan era total alta. Uneori, ajungea târziu, iar empatia ei se transformase în aroganță”, spune Tom Bower în cartea Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsor.

„Meghan se schimbase semnificativ față de primele zile, când a avut o întâlnire cu distribuția Suits înainte de a începe filmările”.

În ciuda acestor afirmații, foștii ei colegi au apărat-o în trecut împotriva acuzațiilor de hărțuire făcute de personalul de la Palat, au susținut-o și au lăudat-o pentru caracterul ei bun.

În urma acuzațiilor, “iubitul” ei din producția de succes, Patrick J Adams, a scris un mesaj pe Twitter, „Din prima zi, ea a fost amabilă, cooperantă, veselă și o susținătoare a familiei noastre de televiziune. A rămas aceeași colegă pe măsură ce a dobândit faima, prestigiul și puterea”.

În mod similar, fostul colegă a ducesei, Abigail Spencer, s-a pronunțat împotriva afirmațiilor de hărțuire, descriind-o pe Meghan drept „o prietenă adevărată”.

Ducesa de Sussex, care a filmat ultimul sezon al serialului în timp ce se întâlnea cu Harry, a trebuit să urmeze protocolul regal pentru a-și păstra imaginea.

Bower susține că cei de la Palat au impus un set strict de reguli pentru distribuția Suits, inclusiv modificarea dialogurilor și chiar a unor scene.

„Temându-se de ce e mai rău, Palatul a intervenit pentru a controla viața lui Meghan.

Lui Aaron Korsh i s-a spus să trimită scenariul Suits către Nick Collins, agentul lui Meghan. După aceea, scenariile au fost trimise la Palatul Kensington pentru aprobare.

Comenzile de schimbare a cuvintelor au fost trimise înapoi de la Londra la Los Angeles. Cea mai importantă cerere a vizat ultima scenă a lui Meghan, cea de la „nunta” ei cu Mike. Nicio fotografie, a ordonat Palatul, nu trebuie să fie făcută cu Meghan în rochie de mireasă”.

„De aceea, ducesa a trebuit să poarte o jachetă peste rochie între filmări”, susține el.



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg